Beauty Skincare

Max & More Contour Stick Review

25 november 2015

Zo nu en dan vind ik het leuk om bij de make-up collectie van de Action te gaan kijken. Er zitten soms missers maar ook verborgen schatten tussen. Een tijd geleden spotte ik de Max & More Contour Stick; die moest en zou ik uitproberen!

Max & more contour stick 2 lilian joann

Max & More Contour Stick | Medium

Ik ben al meerdere artikelen tegen gekomen over de Max & More Contour Stick. Verrassend genoeg wisselen de meningen over deze stick heel erg. Des te leuker ik het vind om hem te testen! Zoals ik al zei, zijn er regelmatig fijne producten bij de Action de vinden. Eerder schreef ik een lovend artikel over een perzikkleurige Mineral Blush.

Eerste indruk

Oke, de Max & More Contour Stick moet het niet bepaald hebben van de looks. De huls voelt een beetje goedkoop aan en ziet er eenvoudig uit. De geur is nogal chemisch en de creamy sticks op zich zien er heel plastic-achtig uit. Wat ik wel fijn vind, is dat de dopjes transparant zijn waardoor ik goed kan zien wat de contourkleur of de highlighter is. Er zijn trouwens verschillende kleuren verkrijgbaar en ik heb de medium variant.

Max & more contour stick highlighter lilian joann

Als eerste laat ik de highlighter zien.

Max & more contour stick bronzer lilian joann

Dit is overduidelijk de contourkleur. In eerste oogopslag ziet deze er best donker en glanzend uit.

Max & more contour stick swatches lilian joann

Hierboven zie je de swatches. De contourkleur is heel mooi koel van kleur. Wat mij betreft een perfecte kleur om schaduwen te creëren! Hij leek heel glanzend maar niets is minder waar! De highlighter is heel subtiel met een parelachtige finish. De Max & More Contour Stick is heel creamy van textuur en glijdt makkelijk over de huid.

Max & more contour stick swatches full face lilian joann

Zoals je wel kunt zien, geven de sticks een heel natuurlijk resultaat! De contourkleur heb ik onder mijn jukbeen aangebracht en de highlighter precies op mijn jukbeen. De glans van de highlighter vind ik heel mooi voor een dagelijkse look. De contourkleur blend heel makkelijk met de huid. Misschien iets té makkelijk. Ik heb daarom 2 laagjes aan moeten brengen om het effect iets intenser te maken. Als laatste heb ik het geheel gefixeerd met een transparante poeder.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik best tevreden ben! Aan het einde van de dag zaten zowel de highlighter en de contourkleur er nog prima op! De geur is niet super maar voor €0,79 hoor je mij niet klagen!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Yvonne 25 november 2015 at 09:23

  Ik was gisteren nog bij de Action, maar dan heb ik zeker niet goed opgelet. 🙂 Ziet er goed uit voor dat beetje geld!

  • Reply LilianJoann 26 november 2015 at 00:01

   Ahh wat jammer! De volgende keer zeker meenemen!

 • Reply Bibi 25 november 2015 at 10:11

  Ziet er zeker goed uit! Vooral de highlighter lijkt me wel wat. De contourkleur lijkt me iets te donker voor mijn huidskleur.

  • Reply LilianJoann 26 november 2015 at 00:02

   De highlighter is super! Volgens mij hebben ze meerdere tinten!

 • Reply Marjolein 25 november 2015 at 19:03

  Super goed product het probleem is alleen dat de action ze niet meer verkoopt sommige actions hebben ze nog maar dat is dan ook het laatste beetje ze zijn er namelijk uitgehaald bij de action erg jammer!

  • Reply LilianJoann 26 november 2015 at 00:01

   Ohh dat wist ik niet! In Almere liggen ze er nog wel… Dan zullen dat de laatste nog zijn..

 • Reply Kim 25 november 2015 at 21:23

  Wauw echt heel mooi en dan voor die prijs!

  • Reply LilianJoann 26 november 2015 at 00:00

   Yes! Dat vind ik ook!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.