Beauty Skincare

Max & More Mineral Blush 851

4 november 2015

Dat ik fan ben van de mineral blushes van de Action, is misschien al wel duidelijk. De rooskleurige variant kwam al voorbij in mijn favorieten video van afgelopen maand. Sinds kort heb ik de Max & More Mineral Blush 851 in mijn bezit. Een warme perziktint waarover ik je in dit artikel alles ga vertellen!

Max & More Mineral Blush 851 Peach verpakking

Max & More Mineral Blush 851 Peach

Het doosje is niet zo heel bijzonder vormgegeven. Simpel zwart en vierkant met een transparant dekseltje. De budgetprijs is er natuurlijk ook naar. Ondanks dat, voelt het niet goedkoop aan en opent en sluit het goed. Ik vind het altijd een pluspunt wanneer je de kleur door de verpakking heen kunt zien. Dit scheelt zoeken in de ochtend en hoef ik niet steeds verschillende doosjes te openen om te zien welke kleur erin zit.

Max & More Mineral Blush Peach 851 spiegel

De Max & More Mineral Blush 851 Peach heeft een dubbele bodem. Bovenop zie je uiteraard de blush. Til je deze op, dan vind je een spiegeltje met bijbehorend kwastje. Wat mij betreft kun je dit kwastje meteen weggooien. Ik ben nooit fan van bijgevoegde kwastjes. Deze is bijvoorbeeld erg hard en brengt niet gelijkmatig de blush aan. Ik gebruik dan liever mijn eigen kwasten.

Max & More Mineral Blush 851 Peach swatch

Hierboven zie je de swatch. Wauw, wat een pigment! Je moet er zelfs een beetje mee oppassen bij het aanbrengen om niet meteen een perzikkleurige dot op je wangen te krijgen. Goed aftikken voordat je met de kwast over je huid gaat is aan te raden! Het enige wat ik minder vind aan de Max & More Mineral Blushes is dat ze iets wat korrelig zijn van structuur.

Max & More Mineral Blush 851 Peach close up swatch

Hier zie je de Max & More Mineral Blush 851 in actie. Op de binnenkant van mijn pols zag de kleur er heel heftig uit omdat ik die met mijn vingers had aangebracht. Op de foto hierboven heb ik een poederkwast gebruikt. De kleur na één laagje is heel draagbaar en natuurlijk. Wil je een heftigere look, dan is de blush gemakkelijk op te bouwen!

De korreligheid is een klein minpuntje maar voor €0,99 hoor je mij niet klagen. Voor deze prijs is het een prima blush! Max & More Mineral Blushes zijn te koop via de Action.

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Yvonne 4 november 2015 at 07:06

  Wat gek: ik volgde wel jouw filmpjes op you tube, maar je blog nog niet! Nou jaaaa. Daar is nu verandering in gekomen. Fijne review! En ik heb nog wat reviews te lezen. 🙂

  • Reply LilianJoann 4 november 2015 at 14:31

   Wat leuk dat je mij nu ook op mijn blog volgt!!!

 • Reply Femke 4 november 2015 at 13:56

  Leuk artikel! Goede tip als je een mooie Blush wilt maar niet teveel wilt betalen!

  • Reply LilianJoann 4 november 2015 at 14:30

   Precies! Voor 0,99 is het echt top!

 • Reply Suzan 4 november 2015 at 22:47

  leuk artikel Lilian! En wat staat die blush je mooi! Ik geniet iEdere keer weer van je artikelen en ook zeker van je vlogs!
  Liefs, Suzan

  • Reply LilianJoann 5 november 2015 at 06:41

   Dank je wel! Super om te horen!

 • Reply Suzan 5 november 2015 at 21:42

  Ik zocht trouwens deze blush net bij de action . Helaas vond ik niet exact dezelfde maar heb nu een andere van max & more, een rond doosje in de kleur Peach 031 , mooie shimmer zit erin, beetje gouden glans! En ook maar 0,99 🙂 Liefs

  • Reply LilianJoann 9 november 2015 at 18:40

   Die lijkt mij ook mooi! De volgende keer neem ik die mee!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.