Beauty

Maxfactor Masterpiece Waterproof Mascara | Review

9 maart 2016

Aan mascara’s heb ik nooit genoeg! Ik ga immers bijna nooit zonder de deur uit! Al ben ik al jaren gehecht aan een bepaalde mascara, ik heb een nieuwe favoriet ontdekt! De Maxfactor Masterpiece Waterproof Mascara.

Maxfactor masterpiece 4

Maxfactor masterpiece waterproof mascara 2

Frame your eyes with beautiful, striking lashes. The high-tech IFX brush evenly coats lashes giving superb definition and separation

Maxfactor Masterpiece Waterproof Mascara | Review €15,99

Jaren was ik gehecht aan de Maxfactor False Lash Effect. Geen andere mascara zou  kunnen tippen aan dat effect en kocht ik ook nooit een andere. Toch moet ik mijzelf de laatste tijd vaak terugfluiten. Ik test natuurlijk een heleboel mascara’s en kom steeds vaker echte toppers tegen! Zo ontdekte ik de Maybelline Push Up Drama Mascara waarover ik een video maakte. Klik hier om die te bekijken. Je zult versteld staan van het resultaat! Precies hetzelfde heb ik met de Maxfactor Masterpiece Waterproof Mascara. Deze ligt al jaren in het schap en heb ik spijt dat ik deze nooit eerder heb ontdekt!

De mascara belooft:

  • High-tech IFX borsteltje omhult de de wimpers helemaal tot in de puntjes. Zelfs de onbereikbare hoekjes
  • Geschikt voor gevoelige ogen en voor lensdragers
  • Door weer en wind zeker zijn van prachtige wimpers omdat hij waterproof is.

Maxfactor masterpiece waterproof mascara

Het borsteltje is vrij smal en loop net als een kegel uit in een punt. De rubberen haartjes zijn echt heel dun en best dicht op elkaar geplaatst. Wat mij meteen opvalt, is dat wanneer ik het borsteltje uit de huls haal, het teveel aan mascara er wordt afgeveegd. Er zit dus een soort versmalling in de huls die zorgt voor een fijne dosering. Deze punten bij elkaar maakten mij vóór het überhaupt uitproberen al blij!

Maxfactor masterpiece waterproof mascara face swatch 2

Maxfactor masterpiece waterproof mascara face swatch

Op deze foto’s draag ik 2 lagen. Ik ben echt overbluft met het resultaat! Ze zijn verlengd, mooi gesepareerd en ogen totaal niet op spinnenpoten! Door het smalle borsteltje kan ik makkelijk bij iedere wimper. Hoe vaak ik ook met het borsteltje door mijn wimpers ga, ze blijven gesepareerd en worden absoluut niet klonterig! Dat komt puur door de fijne haartjes en de juiste dosering! Ik heb er een favoriet bij!

De Maxfactor Masterpiece Waterproof Mascara is o.a. hier verkijgbaar!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.