Beauty Skincare

Maxfactor Miracle Match Foundation

4 maart 2016

Foundation draag ik bijna elke dag. Ik heb ze dan ook in verschillende soorten dekking voor allerlei gelegenheden. Al een tijdje heb ik de Maxfactor Miracle Match Foundation op het oog omdat deze perfect zou blenden met de huid voor een ultra natuurlijke finish. Let’s go!

Maxfactor Miracle Match foundation bronze 80 dop

Maxfactor Miracle Match foundation bronze 80

Transform your look with a shade match that blends seamlessly with your skintone and nourishes with hydration for a fresh and flawless finish.

Maxfactor Miracle Match Foundation €16,99

De Maxfactor Miracle Match Foundation is een van de laatste toevoegingen van Maxfactor op het gebied van foundations. De foundation zorgt voor een medium dekking. De nieuwe toegevoegde siliconen ingrediënten zorgen ervoor dat de foundation perfect blend met je eigen huid en zich ook gedraagt als moisturizer. Om het af te maken bevat het ook nog eens de volgende voedende bestanddelen: glycerine, vitamine A en E.

De foundation zit verpakt in een mooie glazen flacon. Dit voelt heel luxe aan en is ook nog eens handig om de kleur te bepalen. Het pompje is te gebruiken als je hem een kwartslag draait.

Maxfactor Miracle Match foundation bronze 80 kleur

Maxfactor Miracle Match foundation bronze 80 inhoud

In totaal zijn er 18 kleuren beschikbaar. Wat mij opvalt, is dat niet iedere drogist alle kleuren verkoopt. Soms tref ik in schappen maar 5 varianten aan. Niet zo handig! Mijn kleur (ik ben getint en heb een gele ondertoon) zit er vaak niet tussen en moet ik online op zoek! De kleur Bronze 80 komt aardig goed in de buurt en heb ik online gevonden via Kruidvat!

Maxfactor Miracle Match foundation bronze 80 swatch

De substantie is heel erg vloeibaar maar ondanks dat behoorlijk gepigmenteerd. Kleur Bronze 80 neigt meer naar een neutrale ondertoon dan naar een gele. In principe kan deze dus voor beide soorten ontertonen.

Maxfactor Miracle Match foundation bronze 80 face swatch

Maxfactor Miracle Match foundation bronze 80 face swatch 2

Met een laagje foundation! Ik heb ongeveer 2 pompjes gebruikt en het aangebracht met de beautyblender. Ondanks de neutrale ondertoon, kom ik er goed mee weg! Wat een natuurlijk resultaat! De dekking is inderdaad medium en daardoor geschikt voor overdag. Ik vind het juist mooi als niet alles perfect is verdoezeld!

Na een paar minuutjes is de Maxfactor Miracle Match goed ingedroogd en geeft het een natuurlijke finish. Niet mat en ook niet glanzend maar precies er tussenin. Ik heb zelf een droge huid, dus afpoederen is voor mij niet nodig. Heb je een vette huid, raad ik het aan om toch een klein beetje poeder te gebruiken om te matteren.

Al een tijdje gebruik ik deze foundation met liefde maar ga toch even kijken naar kleur Soft Honey 77. Volgens online reviews heeft deze namelijk wel een gele ondertoon! Wat vind jij van het resultaat?

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bertine 4 maart 2016 at 17:26

    Ik heb deze ook gekocht, in de lichtste kleur. nog niet gebruikt, de vorige is bijna op. ben heel benieuwd! ziet er mooi uit bij jou!

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.