Beauty Brows

Maybelline Brow Satin Medium Brown

6 juli 2015

Ik hou ervan om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Dit is onderhand een van mijn hobby’s geworden! Ik probeer daarom maar al te graag nieuwe wenkbrauwproducten uit. Blij verrast was ik toen de Maybelline Brow Satin bij mij op de deurmat viel! Ik laat je er maar al te graag kennis mee maken!

Maybelline Brow Satin Medium Brown

Maybelline Brow Satin – Medium Brown

Eerste oogopslag

De Maybelline Brow Satin ziet er in een eerste oogopslag heel basic uit. Het heeft het formaat van een gewone pen met aan twee kanten een dop. Het voelt totaal niet zwaar aan en ligt lekker in de hand. Als de daadwerkelijke kleur hetzelfde is als de dop, ben ik helemaal blij! Ik hou namelijk totaal niet van roodbruin op mijn wenkbrauwen en deze kleur oogt lekker mat.Het ziet er heel basic uit maar schijn bedriegt! Het geheim voor de perfecte wenkbrauwen zie je hieronder!

Maybelline Brow Satin Medium Brown Applicator

 

Ik vertelde net al dat deze pen twee doppen heeft. Aan de ene kant vind je een potlood die tevoorschijn komt als je aan het uiteinde draait en aan de andere kant een zacht sponsje.

Maybelline Brow Satin Medium Brown Sponge

Hier nog een extra close-up van het sponsje. De wenkbrauwpoeder zit in de dop en daar kun je deze steeds in dippen. Een beetje alsof je de punt van een biljartstok in het krijt zet, haha!

Swatches

Ik ben ontzettend blij dat deze bruine tint echt mat is en totaal geen warmte bevat. Het potlood oogt op mijn hand redelijk donker maar dan heb ik eerlijk gezegd ook iets harder geduwd dan ik normaal zou doen. De poeder is juist weer heel zacht van kleur en lijkt mij daardoor ideaal om mijn wenkbrauw mee in te kleuren.

Maybelline Brow Satin Medium Brown Swatches

De test

Het potlood gebruik om mijn wenkbrauw vorm te geven. Onder trek ik een rechte lijn tot aan de hoek die ik vervolgens volg naar het uiteinde. Boven doe ik exact hetzelfde maar laat ik een stuk vanaf het begin vrij. Dit vind ik er natuurlijker uitzien. Ik heb het potlood heel subtiel gebruikt en niet tegen mijn huid aangedrukt. Ik heb echt het potlood zelf zijn werk laten doen. Jeetje, nog steeds komt er veel kleur vanaf! De kleur matcht ook verrassend goed!

Maybelline Brow Satin Pencil

Met de poeder vul ik de gaten in tussen de haartjes. Ook hier druk ik niet te hard want er komt enorm veel kleur vanaf! Ik wil namelijk nooit een overload aan wenkbrauwen. Als je hier wel van houdt, is de poeder heel makkelijk op te bouwen.

Maybelline Brow Satin Powder

Maybelline Brow Satin Result

Resultaat en verkrijgbaarheid

Dit is het resultaat! 3 woorden: ik ben fan! In eerste instantie lijkt het potlood heel heftig maar het tegendeel is waar. Precies het tegenovergestelde vind ik van de poeder. Die oogt heel subtiel op mijn hand maar laat enorm veel pigment achter tussen de haartjes. De Maybelline Brow Satin is een wenkbrauwpen die ik in mijn tas zou stoppen. Handig voor onderweg en vakantie. Geen losse doosjes poeder meer nodig!

De Maybelline Brow Satin kost €11,99 en is o.a. hier verkrijgbaar.

 

Liefs.

Lilian

~ Wat vind jij van het resultaat? Zou jij de Maybelline Brow Satin kopen? ~

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kelly 6 juli 2015 at 10:17

  Jaaaaaa hier ben ik ook groot fan van!

  • Reply back2beauty 7 juli 2015 at 07:36

   Ik vind het echt een topproduct! Sinds ik hem heb, kan ik niet meer zonder!

 • Reply Donna Luisa 8 juli 2015 at 10:09

  Wat een mooi resultaat! Ik heb hem ook nog liggen thuis, maar ik ben er nog niet aan toegekomen om hem te testen.

  • Reply back2beauty 8 juli 2015 at 10:53

   Het is echt een aanrader!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.