Travel

Metropolitan Deli | Hotspot Amsterdam

4 december 2015

Vorige week had ik een enorm leuk event in Amsterdam! Ik werd uitgenodigd namens Siemens om koffie te proeven bij Metropolitan Deli ter ere van een nieuw koffiezetapparaat; de EQ9. Naast kennis te hebben gemaakt met heerlijke koffie, kan ik officieel Metropolitan toevoegen aan mijn hotspotlijst van Amsterdam!

_95Q5488

_95Q5538

Siemens EQ9

Oké, in eerste instantie ben ik natuurlijk bij Metropolitan Deli terecht gekomen door de uitnodiging van Siemens. Ik mocht kennis maken met de Siemens EQ9; een koffiezetapparaat die werkelijk van alle markten thuis is! Gewone koffie, espresso doppio, macchiato of cappucino, het kan allemaal! Voor de echte koffieliefhebber is de EQ9 een walhalla. De instellingen kunnen zelfs gepersonaliseerd worden om van gewone koffie, jouw koffie te maken. Ik moet dus wel eerlijk zeggen dat de EQ9 een apparaat is voor de betere koffiezetters onder ons. Mocht je meer informatie willen, klik dan hier.

metropolitan deli amsterdam

bron foto

Metropolitan… een chocolade walhalla, ijssalon, espressobar, dessertatelier. Een plek voor liefhebbers van de puurste chocolade en het lekkerste ijs, in een bruisende entourage midden in het oude centrum van Amsterdam.

Metropolitan Deli | Hotspot Amsterdam

Per toeval ontdekte ik dus Metropolitan Deli in het oude stadsgedeelte van Amsterdam. Het ligt precies in de straat achter de Bijenkorf. Vanaf het moment dat ik de shop instapte, ging er als chocoladeliefhebber een wereld voor mij open. De geur, de gezelligheid en het assortiment kwamen bij mij als een bom binnen.

mini-velvets-300x209

_95Q5648

Werkelijk alles wat je maar met chocolade kunt doen, kom je daar tegen. Muffins, bonbons, ijs, koekjes, taarten, cakes.. noem maar op! Het liefst neem ik dan van alles een klein hapje. Ééntje maar, dat valt vast niet op!

Bonbons-in-the-shop-300x196

Alles wordt hier zorgvuldig met de hand bereid met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Het zijn niet zomaar lekkernijen, maar toch echt wel lekkernijen op een hoog niveau. Het assortiment is dus totaal niet vergelijkbaar met chocolaatjes uit de supermarkt! Dat zie je niet alleen, maar dat proef je. De smaakcombinaties die je hier tegenkomt, gaan net een stapje verder als dat je waarschijnlijk gewend bent.

Tijdens het event heeft Metropolitan Deli mijn hart gestolen. Bij iedere ronde koffie werd er iets prachtigs geserveerd. Sinds die ontmoeting, ben ik al een paar keer terug geweest om mij zelf te trakteren op de lekkerste chocola!

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.