About LJ

 

Hello!
Ik ben Lilian en LilianJoann is mijn kleine persoonlijke plek op het internet voor ruim meer dan 4 jaar. Het begon ooit als een hobby in de avonduren nadat ik thuis kwam van mijn fulltime kantoorbaan. Ik hield van fashion en beauty maar had nooit een weg gevonden hoe ik dat kon uiten op mijn manier. Na het afronden van de opleiding tot schoonheidsspecialiste , ja naast mijn baan besteedde ik ook nog 2 jaar lang elke maandag hier mijn tijd aan, viel het allemaal op zijn plaats. Ik heb nooit het werken in een salon geambieerd en tóch wilde ik mijn kennis kunnen delen met anderen. Was video’s hierover maken dan niet een idee?

In december 2014 werden mijn YouTube kanaal Back2Beauty en site Back2Beauty.nl een feit. De naam Back2Beauty paste perfect bij de content die ik destijds creëerde: het schrijven over verzorgingsproducten en filmen over alles wat ik had geleerd tijdens mijn schoonheidsopleiding. Ik schreef toen ook drie keer per week voor de webshop The MakeUp Spot en was het vaste gezicht van het make-up merk Inglot. Al gauw merkte ik na iets meer dan een jaar dat deze naam mij beperkte in wat ik online wilde delen. Persoonlijke verhalen, mijn dagelijkse leven en mijn voorliefde voor fashion pasten beter bij een naam die mij volledig zou omschrijven. Lilian Joann; persoonlijker dan mijn eigen namen kon bijna niet en dit gaf mij meteen meer ruimte om alles te delen waarvan ik hield.

Mijn klassieke en tijdloze stijl in high fashion, beauty en mijn dagelijkse leven vastgelegd in vlogs, is wat je nu op LilianJoann kunt vinden. Nooit had ik gedacht dat LilianJoann zou leiden tot vaste lezers, abonnees en samenwerkingen met mooiste merken waarvan ik eerst alleen kon dromen. Ik ben heel erg dankbaar dat ik sinds begin 2018 onderdeel mag zijn van de Beauty Squad van Lancome en The Clique van Clinique.

Elke week deel ik een verhaal op LilianJoann.nl en op YouTube deel ik wekelijks een fashion of beauty gerelateerde video en een vlog waarin ik mijn dagelijkse leven deel waar, naast mij, ook mijn vriend Robin en het drukste katertje Piet een hoofdrol in spelen. 

Heb je vragen of wil je met mij in contact komen? Stuur dan een email naar mail@lilianjoann.nl

 

 

13 Comments

 • Reply Ilse 8 december 2014 at 18:23

  Wat ziet je blog er al leuk uit Lilian! Ik ga je zeker verder volgen, ik ben benieuwd naar wat er nog gaat komen! Je Youtubekanaal volgde ik al sinds je begon volgens mij, en ik vind je filmpjes ontzettend leuk! Ga zo door! ♡

  • Reply back2beauty 11 december 2014 at 11:23

   Dank je wel Ilse! Leuk om te horen!

   • Reply Louisa 21 mei 2017 at 11:54

    I’m so glad I found my sotloiun online.

 • Reply max 11 december 2014 at 22:38

  Super leuk gedaan ! Zo je blog xxx max !

  • Reply back2beauty 12 december 2014 at 11:56

   Dank je wel!

 • Reply ghizlane 22 december 2014 at 16:22

  Gaa zoo door i love your filmpjes!!!

 • Reply Paula 14 april 2015 at 18:56

  Ik volg je youtube kanaal al een geruime tijd en helemaal verslaafd aan je video’s. Helaas heb ik een donkere huid dus voor mij gelden bepaalde merken niet maar de routines zijn goed om te volgen en de tips en tricks zijn bruikbaar. Ga zo door!

  • Reply back2beauty 22 april 2015 at 09:42

   Wat lief om te horen! Dank je wel Paula! Ik vind het ook echt heel erg leuk dat je altijd onder mijn filmpjes reageert!

 • Reply Dili 6 juni 2015 at 19:46

  Hoi lilian. Ik ben zoo fan van jouw filmpjes vooral het dagelijkse vlogs vindt ik leuk. Ik ben zelf ook schoonheidsspecialiste dus ook verslaafd aan beauty. Groetjes dili je nieuwe lid

  • Reply back2beauty 7 juni 2015 at 10:36

   Wat leuk om te horen! Hee wat toevallig! Allebei schoonheidsspecialist 😉

 • Reply Maike 30 juni 2015 at 16:04

  wow supermooie website! Je hebt een prachtig uiterlijk dus dat helpt wel voor presentatie voor de producten welke je laat zien.
  Ik ben zelf ook visagiste en het is altijd leuk om te blijven lezen en tips op te doen!

  • Reply back2beauty 7 juli 2015 at 07:37

   Dank je wel Maike! Wat leuk!

 • Reply Jos 21 december 2016 at 10:40

  Dag Lilian, wat een mooie website!!! Fijne dagen voor jullie!

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.