Beauty

Mijn home inspiratie

30 oktober 2015

Wie mij al een tijdje volgt, weet vast dat Robin en ik op huizenjacht zijn. Ik kan al een klein beetje verklappen dat we al een stapje verder zijn. Naast het zoeken van ons droomhuis ben ik ook alvast bezig met het verzamelen van home inspiratie. Ik laat je een kleine greep zien van wat ik tot nu toe verzameld heb!

Mijn home ispiratie

Al eerder heb ik een artikel geschreven over mijn smaak en stijl wat betreft inrichten. Maar het leuke is, dat ik nu ook echt de kans ga krijgen om het toe te passen!

home inspiratie woondecoratie-design-spiegels-modern-chic

Ik heb liefde voor sierlijsten op het plafond. Het oogt gewoon heel chique! De woning die we nu op het oog hebben, heeft het niet meer ondanks het een oud huis is. Wij zijn van plan deze weer terug te brengen naar de oude staat. De foto hierboven laat perfect zien was onze smaak is; een klassieke basis met een moderne inrichting. Ook de losse accessoires en stapels met boeken vind ik erg mooi.

Visgraatvloer-erker-met-grote-raampartij.1391977970-van-Amannie

Voorheen moest ik er niets van hebben; de visgraat vloer. In mijn eerste eigen huis koos ik daarom ook gewoon voor rechte planken. Daar had ik heel snel spijt van. Ik vind het zo stijlvol en warm staan en laat het niet voor een tweede keer aan mij voorbijgaan. De woning heeft precies zoals op deze foto ook kamer en suite deuren, een schouw

en een erker.percy_chair_pewter_grey_lb6_1_1_1

starkey_cluster_lb1_1

Al heel lang ben ik op zoek naar dit soort eetkamerstoelen en losse peertjes. Heel vaak spot ik ze in restaurants. Pas geleden ontdekte ik ze allebei op made.com! Zowel de stoelen als de peertjes neigen naar de retro kant. Een mix hiervan zorgt er denk ik voor dat de inirichting niet te klassiek gaat worden.

Zoals ik al zei, is dit maar een kleine greep van mijn totale mood board! Zo nu en dan zal ik laten weten wat ik allemaal in petto heb voor onze nieuwe woning! Keep you posted!

Liefs,

Lilian

Bron foto 1
Bron foto 2
Bron foto 3
Bron foto 4

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.