Lifestyle

Mijn Netflix top 3!

1 mei 2015

Vandaag iets heel anders als een beauty artikel. Ik heb namelijk naast  make-up ook een andere verslaving: Netflix! Gewone tv-programma’s kijk ik nog maar zelden. Ik kijk gewoon liever iets waar ik zelf zin in heb op dat moment! Herken je dat? Dit is mijn Netflix top 3!

Mijn Netflix top 3!

Het leek mij leuk om te laten zien naar welke series ik op dit moment heel erg graag kijk. Stuk voor stuk zijn ze verslavend voor mij. Bijna iedere vrije minuut besteed ik aan deze afleveringen. Tot vervelens toe van Robin. Oke, ook hij heeft zijn eigen favorieten waaronder; Breaking Bad, Better Call Saul en noem maar op waar ik natuurlijk ook naar kijk. Maar goed, ik ga het hebben over mijn top 3! Het zijn wel echt typische vrouwen series waar je van moet houden. Heerlijk! Verstand op nul en relaxen met een kopje thee erbij! Hier komen ze:

3: Suits

Suits Netflix top 3 nummer 3

Als je van mannen in pak met charisma houdt, is deze serie echt iets voor jou. I love it! Ik hou van mannen in pak. Die hebben op de een of andere manier een bepaalde aantrekkingskracht. Ik kijk deze serie puur eigenlijk door de hoofdpersonen die erin spelen.

Suits in het kort:
Mike Ross is een luie maar geniale jongen die zonder een diploma per toeval bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het
zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen.

2: Pretty Little Liars

Netflix top 3 Pretty Little Liars

Altijd al ben ik fan van thrillers. Het is geen zware thriller en ook geschikt voor diegenen die niet echt van enge dingen houden. Elke aflevering wordt afgesloten met een goede clifhanger waardoor ik steeds de volgende alvast wil zien! Ik moet nog even wachten want ik heb alle afleveringen al gehad en in de zomer komen er pas weer meer!

Pretty Little Liars in het kort:

Het verhaal gaat over Spencer, Aria, Hanna, Emily en Alison. Op een dag in de zomer hebben ze een soort slaapfeestje. Die nacht vertellen ze allemaal hun diepste geheimen aan elkaar. Ook precies die nacht verdwijnt Alison op een onverklaarbare wijze. Één jaar later zijn de beste vriendinnen helemaal uit elkaar gegroeid door dit incident en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich ‘A’ noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die alleen Alison wist en worden ze beschuldigd van Alisons verdwijning. De vraag die in elke aflevering terugkomt; is Alison A?

1: Gossip Girl

Netflix top 3 Gossip girl

Dit is echt mijn absolute nummer 1! Dit is echt een romantische feelgood serie. Roddels en leugens achter elkaars rug om.. heerlijk! Ik kijk dit graag in het weekend en dan het liefst een paar afleveringen achterelkaar!

Gossip Girl in het kort:

De serie gaat over Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald en Chuckbass. GDit zijn rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Gossip Girl heeft een eigen website en weet letterlijk elk schandaal van iedereen. Wie Gossip Girl eigenlijk is, weet niemand. Zij stuurt de hele serie door smsjes naar iedereen die op dezelfde universiteit zit met de nieuwste roddels.
Liefs,
Lilian
~ Wat is jouw Netflix top 3 ? ~

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 1 mei 2015 at 23:31

  Daredevil is echt een aanrader!

  • Reply back2beauty 3 mei 2015 at 15:01

   Thnx voor de tip! Gossip Girl heb ik bijna uit dus ga ik weer opzoek naar een andere crush! Haha

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.