Beauty

Perfect gekrulde lange wimpers!

13 november 2014

Je herkent het vast wel; eeuwig op zoek zijn naar de perfecte mascara die krult, volume geeft, separeert en zorgt voor lange wimpers. Geloof mij.. in mijn ogen bestaat die niet! Vanaf het moment dat ik make-up ben gaan dragen, begon de zoektocht. Ik heb ontzettend lastige wimpers. Ze staan van nature recht naar beneden en krullen niet. Heb ik eindelijk een krul door de wimperkrultang dan is deze in no-time weer uitgezakt door de verkeerde mascara. Ik heb sinds kort iets ontdekt waardoor mijn wimpers wel krullen, niet uitzakken, langer en voller lijken!

Volle lange wimpers hoe dan?

Ik gebruik slechts 3 beautyproducten om gekrulde lange wimpers te krijgen! Namelijk de wimperkrultang, een volume mascara en een mascara die zorgt voor lengte. Ik gebruik in mijn video tutorial de Maybelline Volume Express (volume) en de Maxfactor False Lash Effect (lengte). Mijn voorkeur gaat uit naar de waterproof variant omdat deze snel droogt en er dus voor zorgt dat de krul niet uitzakt.

 1. Stap 1 : Krul je wimpers in drie fases. Eerst in de puntjes, dan in het midden en als laatste bij de haaraanzet. Op deze manier creëer  je een mooie ronde krul zonder onnatuurlijke knikjes in je wimpers. Herhaal deze stappen totdat je tevreden bent met de krul.
 2. Stap 2: Met de volume mascara ga je nu eerst volume creëren. Breng de volume mascara alleen aan op de uiteinden van je wimpers. Dat is het gedeelte dat precies na de krul in het midden komt. Herhaal deze stap 3 keer en laat tussendoor de mascara steeds goed drogen. Het is belangrijk dat je echt nog niet het gekrulde gedeelte raakt. Anders heb je de kans dat de krul weer langzaam uitzakt.
 3. Stap 3: Nu ga je aan de slag met de mascara die voor lange wimpers zorgt. Breng de mascara helemaal vanaf de haaraanzet aan tot in de puntjes. Je ziet meteen het effect! De volume wordt versterkt én je wimpers worden optisch langer! Herhaal ook deze stap 3 keer  en laat het tussendoor goed drogen voordat je de volgende laag aanbrengt.

Resultaat!

Hieronder zie je wat deze mascara truc met mijn wimpers heeft gedaan! Volle lange wimpers met krul! Deze truc is een vast onderdeel geworden van mijn dagelijkse make-up routine. Het beste van alles is; aan het einde van de dag zit de mascara er nog perfect op en zijn mijn wimpers nog steeds mooi gekruld! In mijn bijbehorende video tutorial laat ik nog een keer de stappen zien die ik hierboven heb genoemd en kun je zien dat deze truc echt werkt!

Resultaat! Perfect gekrulde lange wimpers

Liefs,

Lilian

Welke mascara is jouw favoriet? Wat is jouw mascara routine?

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply gaatjeniksaan 18 juni 2016 at 14:34

  ik heb geen mascara nodig en hoef ook niet mijn wimpers te krullen dit heb ik van nature mee gekregen toch vraag ik me af of ik dat wel wil hebben

  • Reply LilianJoann 20 juni 2016 at 10:02

   Jeetje! Het is juist prachtig dat je het van nature al hebt!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.