Fashion Inspiration

Mijn winter wishlist

23 december 2015

Het is weer eens tijd voor een wishlist! Ik heb dit al in geen tijden meer met jullie gedeeld! Ook al is het niet bepaald koud buiten, ik draag deze periode van het jaar gewoon graag bontjes, truien en laarzen. Ik drink zelfs ’s avonds warme chocomelk en beeld ik mij in dat het koud is buiten. Puur voor het echte winterse gevoel en daarom deel ik ook gewoon mijn typische winter wishlist!

Mijn winter wishlist

Winter wishlist 2015 Camel cape coat StyleRepertoire

Camel Cape Coat van StyleRepertoire

Winter wishlist 2015 Leren kokerrok zara

Leren kokerrok van ZARA

Winter wishlist 2015 Enkellaars H&M

Plateau enkellaarsjes van H&M

Winter wishlist 2015 Gepuire rok zara

Gepuire rok van ZARA

Winter wishlist 2015 Zwarte oversized coltrui H&M

Zwarte oversized coltrui van H&M

Winter wishlist 2015 Enkellaars met gouden detail ZARA

Enkellaarzen met goudkleurig detail van ZARA

Maak jij ook wel eens een wishlist voor jezelf? Wat staat er op jouw lijst?

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.