Beauty Skincare

Milani Baked Blush Luminoso

1 juni 2015

Toen Nikki Tutorials tijdens een van haar filmpjes vertelde dat ze een nieuwe blush verslaving had, wist ik meteen dat het een topper zou zijn. Het is een blush die inmiddels ook mijn hartje sneller heeft laten kloppen. Ik heb het over de Milani Baked Blush Luminoso!

Milani baked blush luminoso flowers

It shapes, it contours, it highlights.

Milani Baked Blush Luminoso

De Milani Baked Blush Luminoso is een blush die gebakken is op Italiaanse terracotta tegels. De blush kan shapen, contouren en highlighten tegelijk en dat maakt hem multifunctioneel! Niet alleen Luminoso hoor, ook alle andere baked blushes uit dezelfde lijn. In totaal zijn er 9 verschillende tinten verkrijgbaar. Van lichtroze tot aan brons in zowel koele als warme tintjes.  Luminoso is toch wel mijn favoriet. Ik heb de laatste tijd iets met warmkleurige blushes. Voor een tijd terug droeg ik vooral koele rozetinten maar die hebben plaats moeten maken voor perzik en koraal achtige kleurtjes.

Milani baked blush luminoso open

De verpakking vind ik werkelijk waar een plaatje. Ik ben dol op goud want dat ziet er gewoon ontzetten chique uit. Wat ik ook prettig vind, is dat het dekseltje doorzichtig is waardoor je de kleur goed kunt zien. Wel is het doosje aan de dikke kant. Ik denk zelfs bijna 2cm maar ondanks dat het past wel goed in mijn hand.

De Milani Baked Blush Luminoso is een warme perziktint met gouden weerkaatsende deeltjes. Staan koele tinten jou beter, dan is deze kleur niet helemaal geschikt voor jou. Maar zoals ik als zei, zijn er ook koele tinten verkrijgbaar uit de Milani Baked Blush lijn. Die weerkaatsende deeltjes geven naar mijn idee meteen een soort highlighter effect waardoor mijn jukbeenderen mooi naar voren komen. I like!

Milani baked blush back

Heel eerlijk gebruik ik deze blush niet om te shapen of om te contouren. Daarvoor is deze kleur voor mij te licht. Ook al zou ik een donkere versie hiervan in mijn bezit hebben, zou ik het eerder gebruiken voor een sunkissed effect. Puur door de shimmertjes vind ik persoonlijk het niet geschikt voor shapen of contouren.

Milani baked blush luminsos swatch

Hierboven zie je een swatch van de Milani Baked Blush Luminoso. Hier heb ik hem met mijn vinger aangebracht waardoor er meer pigment vanaf komt. Breng je de blush aan met een kwast, dan is de kleur heel goed op te bouwen. Wat een prachtig kleurtje! Ik word hier zelf helemaal blij van!

Milani baked blush swatch 5Milani baked blush swatch

Hier zie je 2 full face foto’s. Op de eerste foto heb ik maar één subtiel laagje aangebracht. Op foto 2 heb ik ongeveer 3 laagjes aangebracht. De kleur is heel gemakkelijk op te bouwen en ik ben daar persoonlijk fan van! Ik hou niet van blushes die meteen een felle dot achterlaten. Ik draag hier trouwens geen highlighter en kijk eens hoe mooi de bovenkant van mijn jukbeenderen oplichten bij daglicht! Dit pareltje is o.a. hier te koop voor €11,50. Best prijzig maar a little goes a long way!

Liefs,

Lilian

~ Ben jij al bekend met de Milani Baked Blush Luminoso? Wat vind jij ervan? ~

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rosa 123 19 juli 2015 at 19:22

  Super leuk ik ga hem zeker kopen x

  • Reply back2beauty 20 juli 2015 at 09:46

   Echt een aanrader!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.