Beauty Skincare

MUA Bronzed Perfection

3 juli 2015

Hello sunshine! Zongebruinde huidjes en een mooie gezonde gloed willen we niet alleen in de zomer maar denk ik het hele jaar door wel. Dat bereik je natuurlijk met een bronzer! Deze keer (omdat het mooie weer in aantocht is) laat ik je kennis maken met de MUA Bronzed Perfection.

Mua Bronzed Perfection Front 2

MUA Bronzed Perfection

Eerste oogopslag

Wat een grote bronzer was mijn eerste opmerking toen ik deze uit de verpakking haalde. Of dat meteen iets goeds is weet ik niet. Ik kan het nog net tussen mijn vingers vasthouden. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik kleine handen heb maar groot is het zeker! Qua dikte van het mee, ongeveer 1 cm. Aangezien het doosje heel groot is verwacht ik ook dat de pan goed gevuld is. 15 gram zit erin. Genoeg om maanden mee te doen! De uitstraling is vrij basic. Had ik ook niet anders verwacht aangezien MUA een budget merk is.

Mua Bronzed Perfection Front

De kleur

Een leuk detail vind ik de letters die in de MUA Bronzed Perfection gedrukt zijn. Voor heel eventjes lijkt het product dan heel erg nieuw en naarmate het gebruik slijt het vanzelf weg. De kleur komt in de pan warm en vrij donker over. Ik zie ook een heel subtiel shimmertje. Om echt te shapen gebruik ik liever een matte bruine tint die geen warmte bevat maar voor een zomers tintje lijkt het prima!

Mua Bronzed Perfection powder

Swatches

Op mijn huid is de kleur bijna niet zichtbaar. Het komt heel erg overeen met de kleur op mijn pols. Ik moest ook best hard vegen om in ieder geval iets te kunnen fotograferen. Voor mijn huid is deze bronzer iets te licht. Als er andere varianten waren, had ik persoonlijk voor een iets donkerdere tint gekozen. Voor de lichtere huidjes lijkt mij deze bronzer meer geschikt. Twee pluspuntjes: er komt niet veel kleur in een keer vanaf maar het is duidelijk wel op te bouwen en de shimmer is verdwenen! Dat laatste vind ik echt top aangezien ik echt een voorkeur heb voor matte bronzers!

Mua Bronzed Perfection swatch

Look

Ik heb de bronzer aangebracht op mijn jukbeen, neus en langs mijn haargrens. Voor mij is het een hele hele hele subtiele bronzer. Maar ondanks dat vind ik hem erg mooi staan. Om mijn gezicht een klein beetje op te warmen en extra kleur te geven is hij top maar voor een echt zomers brons tintje doet hij voor mij net iets te weinig. Maar hé less is more!

Mua Bronzed Perfection Result Mua Bronzed Perfection Result 2

Dit neemt niet weg dat ik deze bronzer wel echt aan kan raden aan diegenen die een lichter huidskleurtje hebben! De kleur bevat bijna geen shimmers waardoor je deze ook eventueel kunt gebruiken om te shapen!

De MUA Bronzed Perfection kost €5,49 en is bij geselecteerde Kruidvat filialen verkrijgbaar.

Liefs,

Lilian

~ Vind jij de MUA Bronzed Perfection mooi staan? Of toch liever een donkerder tintje? ~

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nina.N 21 juli 2015 at 13:14

    Super mooi

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.