Home inspiration Lifestyle

Muji makeup storage | Hoe ik mijn make-up en sieraden opberg

1 april 2015

Op het achtergrond in mijn video tutorials is regelmatig mijn make-up stash te zien. Heel vaak krijg ik de vraag of ik wil laten zien hoe ik mijn make-up opberg omdat het er mooi georganiseerd uit ziet. Dit artikel is all about my Muji makeup storage!

muji acrylic makeup storage header 2

Muji makeup storage

De Muji makeup storage is razend populair. Vooral omdat deze ontzettend handig zijn om make-up en sieraden overzichtelijk in op te bergen. Oorspronkelijk waren deze opberglades daar helemaal niet voor bedoeld maar doordat vooral veel Amerikaanse youtubers deze lades gebruikten om hun makeup stash mooi in te richten, zijn de opberglades een waar begrip geworden. Toen ik deze een aantal jaren geleden op internet spotte, moest en zou ik deze hebben! Alles ziet er zo mooi opgeruimd en chique uit! Ik ben fan!

Muji makeup storage and jewellery case

De Muji makeup storage is volledig van acryl gemaakt en in verschillende maten verkrijgbaar. Ze zijn handig te stapelen door de antislip nopjes die onder de lades zijn geplaatst waardoor er echt geen beweging meer in komt. Naast grote opberglades zijn er ook een heleboel andere mogelijkheden. Er zijn ook via Muji heel veel verschillende bijpassende bakjes en houders te koop.

muji makeup storage different sizes

De opberglades zijn ook in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De linker lades zijn handig voor bijvoorbeeld lipsticks! Die passen er perfect in! De rechter lades zijn duidelijk hoger en maken deze handiger voor wat grotere make-up doosjes.

 

Mijn makeup had ik inmiddels mooi in de opberglades van Muji opgeborgen. Ik vond het resultaat zo mooi dat ik meer wilde! Ik wilde bijna alles zo mooi gaan opbergen. Voor mijn sieraden had ik eigenlijk al een hele mooie doos van leer. Deze stond altijd bij mijn kaptafel toen ik nog bij mijn ouders woonde. Sinds ik ben gaan samenwonen en mijn eigen beautykamer opnieuw kon inrichten wilde ik dat alles met elkaar zou matchen. Ook weer via Muji kwam ik dit kleine ladeblokje tegen met kleine vakjes. Ideaal voor oorbellen en ringen! Ik gebruik zelfs nu de grote lades (dezelfde waar mijn makeup in zit) om statement kettingen in op te bergen! Alles matcht nu en ziet er zo netjes opgeruimd en chique uit!

De Muji makeup storage is best prijzig omdat deze in Europa alleen via Engeland online te bestellen zijn. De boxen en lades vallen wel mee qua prijs maar de verzendkosten zijn hoog. Als je iets bestelt is het handig om meteen meer te bestellen of ook voor anderen te bestellen zodat je die kosten kunt delen. De Muji makeup storage is online via muji.eu verkijgbaar!

Liefs,

Lilian

~Hoe berg jij je makeup op? Kende jij deze lades al? ~

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Emine 1 april 2015 at 16:10

  Super handig en mooi! Prijs valt ook enorm mee 🙂

 • Reply sonja 1 april 2015 at 18:06

  Welke kastjes zijn het precies? Welke maten bedoel ik dan 🙂

  • Reply back2beauty 2 april 2015 at 14:14

   De grootste en ik stapel ze op elkaar!

 • Reply Ammy 1 april 2015 at 20:46

  Hey Lilian! Ik heb het filmpje bekeken, wat heb je dit supermooi en netjes ingericht! Nu heb ik ook zin om zo’n box te kopen. Ik heb even gezocht en zag dat je deze ook uit Duitsland kon bestellen, met maar €6.99 verzendkosten! Via muji.de
  Ik weet niet of je dit wist. Maar volgens mij zijn ze daar wel duurder. Je maakt hele leuke filmpjes! Xx

  • Reply back2beauty 2 april 2015 at 14:15

   Dank je wel! Ik hou ervan om alles georganiseerd te hebben!

 • Reply Patricia 9 mei 2015 at 12:44

  Hoi Lilan, zou je ook je sieraden stash willen filmen? Xx

  • Reply back2beauty 12 mei 2015 at 11:39

   Ja hoor! Leuk idee!

   • Reply Patricia 18 mei 2015 at 18:52

    Dank je! Ik kijk er naar uit!

 • Reply Brenda 5 juli 2015 at 03:58

  Ik bestel via Muji Duitsland en ik vind de verzendkosten (€6,96) best te doen.

  • Reply back2beauty 7 juli 2015 at 07:30

   Sinds een tijdje zijn ze inderdaad ook via duitsland verkrijgbaar! ideaal!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.