Fashion Inspiration

New in! Zara tassel loafers

16 februari 2015

Ze keken gewoon naar me en het leek alsof ze fluisterden; ‘neem mij mee’. Opslag verliefd nam ik ze mee naar de kassa. In mijn hoofd combineerde ik ze al met verschillende outfits uit mijn kast en ik móest ze gewoon hebben! Ik weet het; ze zijn goud, hebben kwastjes en ook nog in lak. Je moet er van houden maar ik ben er dol op! Helemaal happy ben ik met mijn nieuwe Zara tassel loafers.

Zara tassel loafers | Bordeaux rood

Ik persoonlijk vind loafers of moccasins echt een klassieke musthave die niet mag ontbreken in ieder schoenenkast. Ze zijn tijdloos, chic en te combineren met heel veel verschillende stijlen. Ik draag ze graag met wat stoerdere items zoals een bikerjackje of tas met studs om de outfit in balans te houden zodat het niet te tuttig wordt. Of met een omgeslagen jeans voor een preppy look met een knipoog naar klassiek.

zara loafers 2

Dit zijn de dan! Ik zie het al helemaal voor me. Een simpel wit shirtje, oversized blazer, omgeslagen jeans, mijn look-a-like Hermès Birkin Bag en deze schoentjes. Een tijdloze look. Het zijn ook echt typische ‘Zara schoentjes’ als je begrijpt wat ik bedoel. Als je op zoek bent naar betaalbare loafers of moccasins dan slaag je altijd daar! Deze keer heb ik gekozen voor bordeaux rood. Het is helaas geen echt leer maar gewoon in lak-look. Ik vind het niet erg want daardoor zijn ze wel meer betaalbaar.zara loafers 4

Een leuk detail vind ik dat de kwastjes zwart met goud zijn. De naam ‘tassel’ komt daar ook vandaan want dat betekent letterlijk ‘kwast’. Zonder de kwastjes zouden de loafers een beetje saai zijn en maken het helemaal af.zara tassel loafers

De hak vond ik echt het mooiste gedeelte van het schoentje. Het is van goud en gewoon net even anders. Ze zijn wat vierkanter, breder, vallen net 1mm buiten de schoen en zijn iets meer dan 1cm hoog. Ze zijn van de nieuwe collectie van de Zara en voor €39,95 kun je ze mee naar huis nemen! Ze zullen vast eens een keertje voorbij komen in een ootd zodat je kunt zien hoe ze staan!

 

Liefs,

Lilian

~ Ben jij ook dol op loafers? Waarmee zou jij ze combineren? ~

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lindy 16 februari 2015 at 14:04

  Mooie foto’s meid. Ik ben heel benieuwd naar hoe deze schoenen staan:-). Ze zien er iig super chique uit.

  X

  • Reply back2beauty 17 februari 2015 at 12:12

   Dank je Lin! Ik heb ze helaas nog niet kunnen dragen door het koude weer! Hopelijk komende week als het ietsje warmer wordt! Can’t wait!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 16 februari 2015 at 21:38

  Ik vind ze prachtig! Alleen niet voor mezelf!

  • Reply back2beauty 17 februari 2015 at 12:11

   Het zijn inderdaad van die schoentjes waar je van moet houden 😀

 • Reply Peggy 4 augustus 2015 at 10:44

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt! En leuke schoenen ook, lekker apart! Liefs, Peggy.

  • Reply back2beauty 4 augustus 2015 at 12:53

   Dank je meid!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.