Beauty Reviews Skincare

Nieuwe contour collectie van Smashbox

13 april 2015

 

Fixeer, contour, shape en perfectioneer! Smashbox vult haar assortiment binnenkort aan met ware pareltjes! Dat ik een enorme fan ben van Smashbox is denk ik al wel algemeen bekend! Okay.. here it comes: Smashbox komt met een nieuwe contour collectie!

contour collectie smashbox

Nieuwe contour collectie van Smashbox

Shapen en contouren is onderhand een van mijn hobby’s geworden. Het zit helemaal geprogrammeerd in mijn dagelijkse make-up routine en doe ik het omdat ik het mooi vind om te zien wat een beetje spelen met schaduwen met je gezicht kan doen. Mijn shape en contourpaletten zijn gewoon op dit moment mijn beste vriendjes! Ik ben daarom ook razend benieuwd naar de nieuwe contour collectie van Smashbox. Wie weet maak ik wel weer nieuwe vriendjes X’D!!

Smashbox Photo Finish Primer Water €32,00

 

Smashbox Photo Finish Prime Water

De eerste die ik laat zien staat bovenaan mijn wishlist; de Smashbox Photo Finish Primer Water! Spray vooraf voor extra hydratatie en je foundation lasts all day! Spray over je foundation voor een flawless natuurlijk resultaat! Een pluspuntje; zonder olie, siliconen en alcohol! Droogt de huid niet uit en is ook geschikt voor de vettere huidjes!

Smashbox Step by Step Contour Sticks €44,50

Smashbox contour sticks

Als perfecte trio worden de sticks verkocht. Een contourkleur, bronzer en highlighter! Dit lijkt mij zo handig voor in je tas of voor op reis. Geen paletten meer maar creamy potloden. I want!

Smashbox Halo Warm Lights €32,00

Smashbox bronze lights

De Halo Warm lights zijn bronzers zonder oranje effect. Yes! Breng de bronzer aan op de hoogste punten van je gezicht om meer warmte in je gezicht te creëren. Ideaal als finishing touch zonder eruit te zien als een wortel!

Smashbox 24hour CC Spot Concealer €27,00

Smashbox 24 hour cc spot concealer

Smashbox lovers waren zeker al bekend met de 24hour CC Cream. Dezelfde formule zit verstopt in dit kleine flaconnetje maar dan als concealer! Bij een perfect geshaped gezichtje hoort natuurlijk een goede basis. Werk kleine oneffenheden hiermee weg en het blijft de hele dag zitten.

Wat lijken mij dit stuk voor stuk prachtige en fijne producten om mijn stash mee aan te vullen. Ik ben mega benieuwd naar de Primer Water en Contour Sticks. Het is nog even wachten voor mij want ze zijn pas vanaf 15 April exclusief verkrijgbaar bij de Douglas..

Liefs,

Lilian

~ Wat vind jij van de nieuwe contour collectie van Smashbox? ~

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.