Nails

Ombre nagels | Coco Nails & Spa

27 januari 2016

Acryl nagels? Kom maar door! Veel meningen hierover verschillen, maar ik vind het werkelijk waar prachtig! Ik heb ze vanaf mijn zestiende met een paar tussenpozen.  Ooit is het begonnen met gewoon verzorgde nagels hebben en is het inmiddels uitgelopen tot een heuse verslaving. Ik kan niet meer zonder! Deze keer heb ik ombre nagels laten zetten. De klassieke French Manicure met een moderne twist!

Ombre nagels lilian joann coco nails & spa 2

Ombre nagels lilian joann coco nails & spa

Ombre nagels | Coco Nails & Spa

Zoals ik al zei, heb ik al heel wat jaren acryl nagels. Heel wat salons heb ik versleten omdat ik nogal kritisch ben. Ik zoek een nagelstyliste die de nagels heel mooi dun kan zetten met een natuurlijke bolling en mooi ovaal gevijld. Toen ik nog in de omgeving van Arnhem woonde ging ik als laatste ruim 3 jaar naar Studio Biancare. Mocht je in de buurt van Arnhem wonen, is die salon een echte aanrader!

Ik ben natuurlijk verhuisd naar Almere en moest ik op zoek naar een vergelijkbare salon. Ik zeg het je eerlijk; het is moeilijk een salon te vinden die kon tippen aan de kwaliteit die ik gewend ben. Nu ik 2 jaar in Almere woon, heb ik er eindelijk weer een gevonden: Coco Nails & Spa. Daar heb ik deze prachtige ombre nagels laten zetten.

Ombre nagels lilian joann coco nails & spa 3

Ombre nagels lilian joann coco nails & spa 4

Ik persoonlijk houd van hele natuurlijke nagels. Je zult mij nooit tegenkomen met uitbundige nail-art. Ombre nagels raadden ze mij deze keer aan om eens af te wisselen met de standaard lichtroze acryl. De witte tip loopt heel subtiel over in lichtroze. De nagels zijn ook deze keer weer mooi dun gezet met een mooie bolling. Ik ben verliefd!

Heb jij ook acrylnagels? Waar laat jij ze zetten? Ik ben namelijk op zoek naar een top salon in Haarlem!

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jamey 29 januari 2016 at 14:28

  Mooi hoor!Vooral die vorm van je nagels vind ik prachtig!

  • Reply LilianJoann 9 februari 2016 at 11:07

   Ah dank je wel!

 • Reply Noa 9 augustus 2016 at 19:32

  Hoeduur is deze nagel stijl bij coco nails almere ?
  Mvg,
  Noa uiterwijk

  • Reply LilianJoann 17 augustus 2016 at 10:23

   Oeh volgens mij 40 euro! Het beste kun je voor de zekerheid even op hun site kijken.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.