Fashion Lookbook / OOTD

OOTD + win dezelfde jas | Wear for Love

11 maart 2015

Het is voor mij al weer eeuwen geleden dat ik een outfit of the day heb laten zien! Het werd weer eens tijd vond ik! Samen met een fantastische webshop Wear for Love heb ik een outfit samengesteld die ik heel graag met jullie wil delen! En… ik heb een verassing! Eén van de items kun je zelfs winnen! In mijn video zie je de outfit tot in detail, in deze blogpost de omschrijving en de spelregels van de winactie!

OOTD wear for love

OOTD | Wear for Love

Samen met Wear for Love heb ik een aantal classic items samengesteld tot een complete outfit. Stuk voor stuk echte eye-catchers en musthaves voor iedere garderobe! Dikke winterjassen gaan weer plaats maken voor luchtige dunne jasjes en rokjes kunnen weer zonder bevroren benen te krijgen!

Ootd hat 2OOTD hat

Over deze flap hoed heb ik al eerder een artikel geschreven. Ik ben er nog net zo blij mee net als toen! Ik heb hem nu ongeveer 3 weken in mijn bezit en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Ga ik de deur uit, gaat mijn best-friend-floppy-hat , altijd met mij mee! Ik voel mij er ontzettend vrouwelijk in en is net het kersje op de taart bij iedere outfit!Ootd top

De top die ik combineer met de geruite rok is een wijdvallende kanten trui in marine blauw. In de video valt het niet zo op maar de rok is marine blauw met wit. Deze kanten top van Goldie London is van de wintercollectie Wear for Love. De statement ring is van de Primark.Ootd rok

De trend voor het voorjaar worden grote ruiten en blokken in combinatie met wit. Niet van die schotse ruitjes maar van die stijlvolle grote vakken. Een goed voorbeeld van deze trend is dit rokje van Finders Keepers. Ik combineer hem met een taille riem van de Primark.

OOTD coat back

Dit is hem dan; het item dat ik aan een van jullie mag weggeven! Een prachtig ruimvallende statement coat in licht camel. Het is een van mijn favoriete jassen op het moment en draag hem bijna elke dag!

OOTD overall 2

Win dezelfde jas | Spelregels

In samenwerking met Wear for Love mag ik dezelfde jas weggeven die ik draag in deze blogpost en video! Wat zijn de spelregels om kans te mogen maken op deze jas?
1 Volg Back2Beauty en WearforLove op FB
2 Volg Back2Beauty en WearforLove op instagram
3 Volg Back2Beauty op bloglovin’
4 Maak extra kans door een leuk berichtje achter te laten op mijn blog!
5 De winactie duurt tot 18 maart 2015 en ik benader de dag erna de winnaar via FB of Instagram!

De jas is One Size en geschikt voor iedereen!

Links Wear for Love:
Instagram: https://instagram.com/wearforlove
Facebook: https://www.facebook.com/wearforlove

Links Back2Beauty:
Bloglovin’ http://www.bloglovin.com/blog/13119173
Instagram: https://instagram.com/back2beauty/
Facebook: https://www.facebook.com/back2beautynl

Liefs,

Lilian

~ Ben je ook net als ik verliefd op deze jas? Ga je meedoen met deze winactie? ~

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Ella 11 maart 2015 at 15:13

  Ik hou echt van je blog en je style is to die for.
  Ik hoop echt super hard dat ik de jas win.
  LOVE YOU xxx

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:42

   Wat ontzettend lief om te horen! Dank je wel!

 • Reply Sas 11 maart 2015 at 15:21

  He Lilian,

  Ik lees met veel interesse je blogs. Zijn zeer gevarieerd en duidelijk al heel wat tips opgevolgd. Ik zou zeggen ga zo door. En een leuke winactie deze jas zal me zeker goed staan. Dus ik zou zeg kom maar op met die jas

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:41

   Wat leuk om te horen! Dank je wel!

 • Reply Puck 11 maart 2015 at 15:24

  He Lilian! Ik heb je ooit een keer ontmoet, we zaten toen beide model bij een examen schoonheidsverzorging. Via m’n moeder hoorde later dat je een eigen site bijhoud over uiterlijke verzorging en ben je meteen gaan volgen! Een prachtige site met duidelijke tutorials! Super tof dat je zulke leuke Winacties doet en deze jas zou voor mij een mooi cadeau zijn! Ik hoop dat ik hem win en zo niet dan wens ik de winnares er veel plezier mee, want dit is een blijvertje! Succes met het kiezen van de winnares, want dat wordt vast een moeilijke keus! Veel liefs Puck.

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:41

   Hé Puck! Dat klopt! Wat leuk dat je mij volgt! Laatst heb ik nog met jouw moeder gesproken toen ze op maandag een keer theorie volgde.

 • Reply Julia 11 maart 2015 at 15:35

  Heee Lilian,
  Wat een super mooie outfit en ook heel erg leuk gefilmd.

 • Reply linda 11 maart 2015 at 16:42

  Hoi, Mooi gefilmd, Die jas staat je goed.zou die ook wel willen hebben.ik doe mee met de win actie

 • Reply Danique 11 maart 2015 at 18:10

  Ik doe zeker mee!!
  Ik vind het een ontzettend leuke trend en met zulke leuke accesoires maakt het de look helemaal af!!!
  Dat moet ik ook proberen!!!

  Love,
  Danique

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:39

   Leuk dat je meedoet! Dank je wel! De outfit is van Wear for Love en de accesoires gewoon de van primark!

 • Reply shoppingsarah 11 maart 2015 at 18:11

  Wat heb je de outfit weer prachtig gecombineerd! De hoed kleurt zo mooi met de jas<3. Wat leuk dat de rok met grote vlakken trending wordt dit voorjaar!

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:38

   Dank je wel Sarah! Ja die passen goed bijelkaar he!? Ja die ruiten en vakken zijn weer helemaal terug!

 • Reply Rianne 11 maart 2015 at 18:47

  Wat een gave jas en hoed! Super. Nu ff snel verder neuzen op je blog…….en verder duimen maar tot 19 maart

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:37

   Dank je wel! Alles komt van Wear for Love.com! Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt! Ik blog pas 3 maandjes ongeveer 😉

 • Reply Joan 11 maart 2015 at 20:55

  Hii! Wat word ik weer vrolijk van zo’n video, het is immers bijna zomer! Maar de lente mogen we ook zeker niet vergeten met zo’n gave jas kom ik de zomer wel door! Ook mijn complimenten voor het filmen doe je echt heel erg leuk! Veel succes met de winnares uit te kiezen! Uiteraard doe ook mee, voordat ik dat vergeet te melden. Liefs, Joan

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:37

   Wat leuk om te horen! Alle credits zijn voor Robin (mijn vriend) die mij zo mooi gefilmd heeft!! Dank je wel!

 • Reply nisa 11 maart 2015 at 22:24

  Heel leuk filmpje en oh wauw die jas!! Need it 🙂 ik heb alles gedaan. Fingers crossed

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:36

   Hi Nisa, super dat je meedoet! De jas is echt heel mooi inderdaad! Ik ben er ook verliefd op!

 • Reply Julia 11 maart 2015 at 22:44

  Heee Lilian,
  Wat een mooie outfit en ook heel mooi gefilmd! Ik zou die jas zoooo graag willen winnen

 • Reply Julia 11 maart 2015 at 22:44

  Heee Lilian,
  Wat een mooie outfit en ook heel mooi gefilmd! Ik zou die jas zoooo graag willen winnen

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:35

   Dank je wel Julia!

 • Reply Marloes 11 maart 2015 at 22:46

  Wat een mooie video is het geworden Lillian! En de jas is super gaaf. Perfecte lengte ook! Ik doe heel graag mee met je winactie, en heb alle stappen gedaan!

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:35

   Marloes! Wat leuk dat je meedoet! De lengte is ideaal! Lekker warm als het waait en perfect voor de lente!

 • Reply Nuria 11 maart 2015 at 22:50

  Ik volg je al zo lang via Youtube, en ik zeg het wel eens maar je gaat zo ontzettend vooruit in de kwaliteit en professionaliteit van je filmpjes! Ik vind het leuk dat je nog steeds gewoon ejzelf blijft. Heel leuk dat je een samenwerking aangaat waardoor je deze winactie kan organiseren. Ik vind het zo’n gave jas! Nu nog duimen. Liefs x

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:34

   Dank je wel Nuria! Leuk dat jou dat opvalt!

 • Reply Kelly 11 maart 2015 at 22:59

  Allereerst wat een prachtige video, heel erg mooi gefilmd. Die jas staat je echt super goed en ik zou hem ook heel graag willen hebben! Ik heb alle verplichten stappen gedaan en nu maar heel hard duimen!

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:33

   Heee Kelly! Leuk dat je meedoet! Dank je wel!

 • Reply nora 12 maart 2015 at 10:35

  Hoi,

  Super leuke actie en wat lief dat je een een schitterende jas gaatweg geven. Wauw ik zou hem graag willen hebben♡♥♡♥♡♥. super leuk nu voor de lente : )

  liefs nora

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:32

   Dank je wel! Jaaaa hij is prachtig! En zit ook heerlijk!

 • Reply Lucinda Huijskens 12 maart 2015 at 10:43

  Hee Lilian!
  Wat een gave outfits 😀 Toevallig kwam ik op je blog terecht, maar echt een aanrader om te volgen. Wat leuk ook dat je erbij zet waar je artikelen van je outfit gekocht heb!
  Uiteraard doe ik ook mee voor de win-actie.

  Ik volg je op Bloglovin, Facebook, Instagram en Wear for Love volgde ik ook al 😀
  Mijn account op instagram is @xlucindaaaa

  Liefs,
  Lucinda

  • Reply back2beauty 12 maart 2015 at 11:32

   Wat leuk dat je meedoet! Dank je wel!

 • Reply Esther 12 maart 2015 at 14:40

  Heeeee❤️

  Leuke winactie! 🙂
  Love de jas, haha. Hij is zoo leuk❤️ Het is ook echt mooi gefilmd trouwens!

  Liefs,

  Esther

  • Reply back2beauty 13 maart 2015 at 12:13

   Dank je wel!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 12 maart 2015 at 16:05

  h

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 12 maart 2015 at 16:06

  Wauw ik ben zeker verliefd! En wat heb je er veel tijd en moeite ingestoken. De muziek past perfect bij het beeld!

  • Reply back2beauty 13 maart 2015 at 12:14

   Wat leuk om te horen! Haha nou mijn vriend Robin heeft heel mooi gefilmd!

 • Reply Yasemin 12 maart 2015 at 19:17

  Ik ben helemaal verliefd geworden op de model van het jas en op de kleur van het jas! Het is erg prachtig, het past perfect bij mij! Gelukkig heb ik zelf One Size! Ik kan echt niet wachten tot de lente en zomer eraan komt, dan kan ik deze prachtige jas aantrekken, hoop ik!

  – Ik volg Back2Beauty en WearforLove op FB (Yasemin Tanidim)
  – Ik volg Back2Beauty en WearforLove op instagram (yasemintanri)
  – Ik volg Back2Beauty op bloglovin’ en ik heb dit artikel gesaved!

  Nu maar heeeeeeeeeeel hard duimen!

  XOXO Yasemin♥

  • Reply back2beauty 13 maart 2015 at 12:14

   Hi Yasemin! Wat leuk dat je meedoet!!

 • Reply Madelon Timmer 12 maart 2015 at 22:22

  Wauw, wat een supergave jas zeg!!!
  Hij staat jou ook prachtig!
  Ik doe graag mee aan deze winactie.
  Liefs xx

  • Reply back2beauty 13 maart 2015 at 12:12

   Dank je wel Madelon! Wat leuk dat je meedoet!

 • Reply Anita H. 14 maart 2015 at 21:10

  Mooie elegante jas. Mooi kleurtje ook, eens wat anders dan het eeuwige zwart. Ik maak graag kans.

 • Reply Birgit 16 maart 2015 at 10:36

  <3 the coat!
  Vooral ook hoe je hem gecombineerd hebt!
  Vind de hoed ook onwijs leuk ( helaas heb ik geen hoedenhoofd).
  Super leuk dat je deze actie doet met mijn favo webshop Wear for love, zij hebben altijd de leukste items !

  Keeping my fingers crossed.
  ( en nu ook maar hopen op nog meer Sunshine)

  Groetjes,
  Birgit

  • Reply back2beauty 17 maart 2015 at 11:47

   Dank je wel! Ik dacht ook dat een hoed niets voor mij zou zijn! Nu draag ik er regelmatig eentje!

 • Reply zoe 18 maart 2015 at 10:51

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.