Nails

OPI New Orleans Collectie

28 februari 2016

Wie mijn vlogs volgt, heeft dit prachtige doosje al voorbij zien komen. Dit doosje zit vol met lakjes uit de OPI New Orleans Collectie! Deze collectie ligt sinds deze week in de schappen. Hoog tijd dus om deze te swatchen!

OPI New Orleans Collectie

OPI New Orleans Collectie doos

Om een frisse kijk op het leven te houden, moeten we ons af en toe even opladen. Geniet bewust van een goede maaltijd, verlies jezelf in je favoriete muziek, of dans de sterren van de hemel.. waar je ook voor kiest; de perfecte plek om dat te doen is New Orleans.

OPI New Orleans Collectie 14,95 pst

De totale collectie bestaat uit 15 verschillende vrolijke tinten en finishes geïnspireerd op New Orleans waarvan ik er vijf in mijn bezit heb! De inhoud per flesje is ongeveer 15ml. Daarnaast is er ook een miniset verkrijgbaar met vier tinten!

OPI New Orleans Collectie 4

OPI New Orleans Collectie 3

Van links naar rechts zie je hier Take a Right on Bourbon – Humidi Tea – Crawfishin’ for a Compliment – Spare Me a French Quarter – I’m Sooo Swamped!

OPI Take a Right on Bourbon

OPI New Orleans Collectie Take a right on bourbon

Ik trap af met Take a Right on Bourbon. Een champagne metallic tint die opdroogt met zichtbare streepjes van het kwastje.

OPI Humidi Tea

OPI New Orleans Collectie Humidi Tea

Een zachte perziktint met parelglans.

OPI Crawfishin’ for a Compliment

OPI New Orleans Collectie crawfishin' for a compliment

Crawfishin’ for a Compliment is een mooie abrikooskleur.

OPI Spare Me a French Quarter

OPI New Orleans Collectie Spare me a frech quarter

Een hele mooie kleur die mij doet denken aan frambozen!

OPI I’m Sooo Swamped!

OPI New Orleans Collectie I'm Sooo Swamped!

Zo groen als gras voor de liefhebber!

Alle lakjes heb ik in 2 lagen aangebracht. Take a Right on Bourbon en Humidi Tea ogen op de foto minder dekkend dan dat ze in het echt zijn. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het minst fan ben van Take a Right on Bourbon. Het eindresultaat is heel streperig.

Mijn favoriet is Spare me a French Quarter. Een hele zomerse frambooskleur! De namen van iedere kleur vind ik ook echt grappig! Heel origineel! Welke kleur is jouw favoriet uit de OPI New Orleans Collectie?

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.