Skincare

Ortte Teatox Face Scrub | Review

8 december 2016

Goede huidverzorging is voor mij ontzettend belangrijk. Daar hoort regelmatig scrubben ook bij! Ik draag graag elke dag make-up en heeft mijn droge huidje dus extra reiniging nodig. Deze keer test ik de Ortte Teatox Face Scrub gemaakt van thee! Ik verklap alvast dat het lijkt op potgrond maar ruikt naar vers geplukte rozen…

ortte-teatox-face-scrub-1

Alle ingrediënten zijn secuur uitgekozen vanwege hun unieke eigenschappen.

Ortte Teatox Gezichtsscrub

Nog nooit eerder heb ik een scrub gebruikt als deze. Het beloofd ook nog eens enorm veel goeds wat mij dubbel zo nieuwsgierig maakt.

De 100% natuurlijke ingrediënten hebben ieder hun eigen eigenschappen en werking op de huid:

Jojoba-olie:
Jojoba-olie werkt verzachtend op de huid en verstopt de poriën niet. Dit maakt de scrub ook geschikt voor de vette huid.

Rozenolie:
Rozenolie ruikt niet alleen lekker maar werkt daarnaast goed voor de droge en gerimpelde huid.

Theekorrels:
Als antioxidant beschermt het de huid tegen vrije radicalen.

Patchouli olie:
Patchouli olie werkt effectief tegen wallen onder de ogen. De olie heeft ook een positieve werking op de droge en gevoelige huid.

Rozenbottelolie:
Rozenbottelolie bevat omega 3 en 6. Deze helpen de celmembranen en weefsels van de huid te herstellen.

Ylang-ylang:
Ylang-ylang heeft een positieve werking bij een droge, onzuivere en vette huid. Daarnaast werkt het ook nog eens ontspannend.

 

ortte-teatox-face-scrub-directions

Op de achterkant tref je een uitgebreide omschrijving van de scrub, de ingrediënten en de werking aan. Het wordt aangeraden de scrub 2 tot 3 keer per week te gebruiken voor een stralende huid en om toekomstige huidkwaaltjes te onderscheppen.

ortte-teatox-face-scrub-inhoud

Dit is hoe de Ortte Teatox Face Scrub eruit ziet. Het eerste wat mij te binnen schoot was potgrond. Zo voelt het ook. De geur is dan weer totaal tegenstrijdig en ruikt hemels naar een vers boeket van rozen. De inhoud van het zakje is 100 gram. Lijkt mij genoeg voor meerdere applicaties!

ortte-teatox-face-scrub-review

Daar gaan we dan! Ik heb eerst mijn gezicht een beetje vochtig gemaakt om het scrubben makkelijker te maken. In zachte roterende bewegingen bracht ik de scrub aan. Ik merkte meteen dat je maar weinig nodig hebt. Voor mijn gevoel heb ik voor mijn huid ongeveer drie theelepeltjes van de Ortte Teatox Face Scrub gebruikt. A little goes a long way! Zorg ervoor dat je goed boven de wastafel hangt of onder de douche staat want de korrels vallen overal en nergens, haha! Na het scrubben heb ik de scrub nog een paar minuten laten zitten en als masker gebruikt.

Eenmaal afgespoeld voelde mijn huid een stuk zachter en energieker aan! Ik ga deze vaker gebruiken!

Liefs,

Lilian


Info:

De Ortte Teatox Face Scrub kost €19,95 en is o.a. in de officiële Örtte Scandinavinan webshop verkrijgbaar.


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eveline Fleur 8 december 2016 at 12:40

  Oh wow deze scrub klinkt echt heerlijk! Het ziet er inderdaad wel een beetje uit als potgrond hihi. x

  • Reply LilianJoann 12 december 2016 at 14:33

   Haha maar het ruikt echt lekker! Mijn huid is keer op keer ontzettend zacht!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.