Fashion Lookbook / OOTD

Outfit Of The Day | Little Red Dress

18 september 2015

Ik ben inmiddels al weer thuis en zit nog lekker na te genieten van deze foto’s die ik tijdens mijn vakantie in Cannes heb geschoten. We gingen een avond een keer wat chiquer uit eten en twijfelde geen moment om een keertje mijn little red dress te gaan dragen..

Outfit Of The Day | Little Red Dress

Little red dress

Little red dress sandals

Little red dress hair

Little red dress bag

De avonden in Zuid Frankrijk waren heerlijk koel en kon in met gemak een jurkje aan met lange mouwen. Het centrum van Cannes zit vol met romantische steegjes met trappen en fonteintjes. Zoeken naar een geschikte plek om foto’s te shooten was hier dan ook a piece of cake!

Rood vind ik zelf een moeilijke kleur om te dragen. Ik vind het bij mij alleen mooi staan zodra ik een kleurtje van de zon heb opgedaan. Mooi vind ik de gouden details van de rits op de rug en schouders. Hierdoor paste het jurkje goed bij mijn nieuwe sandaaltjes en schoudertas.

Draag jij graag rood?

Jurk | Mango

Tas | Primark

Sandalen | Lokaal boetiekje in Cannes

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Patricia 18 september 2015 at 14:07

  Wat een mooie jurk! Staat je echt mooi! Ook mooie nagellak! Van welk merk zijn je nagellakjes?

  • Reply back2beauty 19 september 2015 at 19:49

   Dank je !!

 • Reply Kelly 18 september 2015 at 19:13

  De jurk staat je echt super mooi:-) 🙂

  • Reply back2beauty 19 september 2015 at 19:49

   Wat lief! Dank je!

 • Reply Merel | mooimerel.nl 18 september 2015 at 22:16

  Prachtige outfit! Staat je goed! 🙂

  • Reply back2beauty 19 september 2015 at 19:49

   <3 Thnx!

 • Reply Aly 22 september 2015 at 10:35

  rood is prachtig, rode fiets, rode lingerie, rode trouwjurk ik hou ervan!

 • Reply Martina 22 september 2015 at 11:10

  Ik draag zelf niet vaak rood, staat je wel goed!

  • Reply back2beauty 22 september 2015 at 12:13

   Dank je wel!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.