Lookbook / OOTD

OUTFIT OF THE DAY | Spring Feelings

17 mei 2016

Yay, finally!! Na lang wachten was het eindelijk weer eens lente weer! Dikke truien heb ik meteen ingeruild voor sandaaltjes en rokjes. Heerlijk gewoon! Voor mij was dit de perfecte reden om weer eens de camera uit de kast te pakken om outfit foto’s te maken waarin de prachtige longline blazer van Loavies de hoofdrol speelt! Die wil ik maar al te graag aan jullie laten zien!

OUTFIT OF THE DAY | Spring Feelings

Lilian11silver

Lilian13

Lilian14

Lilian12


Longline blazer | Loavies
Blauw oversized t-shirt | H&M
Imitatieleren rokje | ZARA
Riem | Primark
Sandalen met pompoms en blokhak | ZARA


Vorige week zaterdag was het zó ontzettend lekker weer dat ik zin had ik kleur. De laatste tijd heb ik iets met geel en was mijn keuze snel gemaakt. Ik droeg een vrij simpele outfit met een classy touch. Achteraf gezien was de longline blazer van Loavies veel te warm maar op een of andere manier vond ik het gek om out of the blue mouwloos de deur uit te gaan. De dag ervoor was het nog zo koud, haha! Ken je dat gevoel ook? Verder droeg ik een imitatieleren rokje van ZARA die ik pasgeleden gekocht gecombineerd met een oversized blauw t-shirt.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden als ik vaker outfits laat zien! Fijne week nog!

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kim 17 mei 2016 at 08:45

  Heel mooi! Jammer dat het nu geen lekker weer meer is bah!

  • Reply LilianJoann 18 mei 2016 at 14:06

   Dank je wel! Het weer is nu inderdaad heel slecht! Laat de zon maar weer komen!

 • Reply Jamey Herben 17 mei 2016 at 08:54

  wat een prachtige outfit!

  • Reply LilianJoann 18 mei 2016 at 14:05

   Dank je wel!

 • Reply Patricia 4 juni 2016 at 22:14

  Hoi Lilian, wat een leuke kleding, mooi gecombineerd ook! Je zus was ook in je vlog leuk gekleed hoor. Vond die sjaal die ze droeg zo mooi. Waar is deze van? Je vlogs en video s zijn geweldig. Groetjes Patricia

  • Reply LilianJoann 9 juni 2016 at 10:39

   Dank je wel! Van de H&M vertelde ze me!

   • Reply Patricia 9 juni 2016 at 12:03

    Wat lief, dat je het gevraagt hebt! Dank je meid! Je bent een topper! Je video s en vlogs zijn geweldig! Je brengt het heel leuk! Grootte fan van jou.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.