Beauty

Paula’s Choice Endless Lash Mascara | Review

17 september 2016

Jawel, het is weer eens tijd voor een mascara review! Van alle make-up producten is mascara mijn favoriet. En omdat ik mega lastige wimpers heb, review ik ze maar al te graag! Deze keer ga ik het hebben over de Paula’s Choice Endless Lash Mascara!

paula's-choice-endless-lash-mascara-review

Zacht borsteltje dat elk haartje definieert en verlengt. Formule die in meerdere laagjes kan worden aangebracht zonder te gaan klonteren. 100% vrij van geurstoffen.

Paula’s Choice Endless Lash Mascara | Review

De mascara oogt heel basic. Dat was dan ook meteen mijn eerste indruk. ‘Basic’. De huls doet mij denken aan de Volume Express van Maybelline maar dan zwart-wit en zonder poespas.

paula's-choice-endless-lash-mascara-brush

Dit is de applicator. Als je heel goed kijkt, zit er een lichte bolling in het midden. Het borsteltje loopt van dun naar dik en vervolgens weer naar dun (if that makes sense! haha!). De haartjes zijn in een soort spiraalvorm aangebracht op de applicator. Mijn voorkeur gaat uit naar een waterproof mascara met siliconen borsteltje. Allebei is dit helaas niet het geval bij de Paula’s Choice Endless Lash Mascara. Ik heb namelijk wimpers die snel uitzakken bij ‘te natte’ mascara’s die minder snel drogen. De waterproof varianten drogen vaak sneller en behouden daarom mijn krul.

Alsnog test ik deze graag aangezien niet iedereen dezelfde wimpersoort heeft!

paula's-choice-endless-lash-mascara-swatch

paula's-choice-endless-lash-mascara-swatch-front

Ai hier was ik al bang voor! De Paula’s Choice Endless Lash Mascara werkt voor mij niet. Zoals je wel kunt zien zijn mijn wimpers na het krullen helemaal recht geworden en zelfs in de hoeken recht naar beneden gaan staan. Wel moet ik toegeven dat mijn wimpers mooi lang en gesepareerd zijn. Dus in principe zou deze mascara perfect zijn voor de normale wimpers die van nature al gekruld zijn of als je simpelweg niet van waterproof houdt!

Wat vind jij van het resultaat? Draag jij ook liever waterproof?

Liefs,

Lilian


Info:

Prijs | €17,90
O.a. hier online verkrijgbaar


You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.