Home inspiration Lifestyle

Picture perfect! | CEWE-fotoservice

6 juli 2016

Hi all! Zoals de meesten waarschijnlijk wel weten, ben ik ongeveer 3 maanden geleden verhuisd! Druk ben ik bezig geweest met klussen en nu ook eindelijk met de laatste inrichting. Alles staat nu zo’n beetje op zijn plek maar oogt nog heel erg kaal. Hoog tijd om eens aan de slag te gaan met wat accesoires, vaasjes en foto’s om het huis een persoonlijke touch te geven! Ik ontdekte CEWE-fotoservice en liet daar twee foto’s drukken én inlijsten..

Picture perfect cewe-fotoservice

Picture perfect! | CEWE-fotoservice

Heerlijk vind ik het – ondanks dat het nu heerlijk weer is buiten – om aan de slag te gaan met de kleine details van het huis. In onze vorige woning heb ik daar weinig tijd aan besteed omdat we nooit van plan waren daar lange tijd te blijven en hingen er gek genoeg geen persoonlijke foto’s! Nu we een koophuis hebben, ga ik daar verandering in brengen!

Eerst ga ik het in het kort iets vertellen over CEWE-fotoservice. CEWE bestaat al meer dan 50 jaar en is uitgegroeid tot markleider van Europa op het gebied van foto en innovatieve online-print services. Foto’s laten afdrukken, inlijsten of vereeuwigen in de mega populaire fotoboeken is nog nooit zo makkelijk geweest! Met slechts een paar drukken op de knoppen van je pc heb je binnen een paar dagen iets moois in huis!

Ik ben gegaan voor twee foto’s – eentje van Robin en eentje van mij – die ik mooi ingelijst wilde hebben. De lijstjes die ik gekozen heb zijn 20×20 en de foto’s heb ik af laten drukken op posterpapier. Wat ik erg handig vond, is dat je eerst de lijst uitkiest en op basis daarvan het formaat van de foto. Je krijgt vervolgens meteen een preview te zien, zodat je van te voren weet wat het eindresultaat gaat worden.

Picture perfect2 cewe-fotoservice

Picture perfect4

Naast dat de foto’s gedrukt zijn op hoogwaardig posterpapier, zijn de lijsten ook van mooie kwaliteit! Ze zijn dik, voelen stevig aan en zijn aan de achterkant voorzien van ophangmateriaal. Ik heb gekozen om de fotolijsten gewoon ergens neer te zetten.

Picture perfect3 CEWE-fotoservice

Staan ze niet prachtig? Ik ben er in ieder, geval enorm blij mee! Een vast plekje in onze woonkamer krijgen ze zeker! Heb jij al eens iets laten afdrukken door CEWE?

Liefs,

Lilian


Details

Type fotolijst | Confetti Zwart
Formaat | 20×20
Prijs per stuk | €28,98


You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.