Beauty Lips

Pupa Diva’s Lashes Mascara

8 november 2015

Ik ben wat dat betreft een echte mascara-junkie. Als ik voor altijd nog maar één make-up product zou mogen gebruiken, is dat 100% mascara! Ik ontving laatst de Pupa Diva’s Lashes Mascara welke ik maar al te graag voor je testte!

PUPA Diva's Lashes Mascara

PUPA Diva's Lashes Mascara 2

Meer volume dan ooit tevoren. Perfect gesepareerde, subtiel vormgegeven en gedefinieerde wimpers.

Pupa Diva’s Lashes Mascara

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo bekend ben met de mascara’s van Pupa. Ik heb enorm lastige wimpers die loodrecht naar beneden staan. Zonder wimperkruller kan ik niet en met ‘verkeerde’ mascara’s zakt de krul in mum van tijd weer weg. Ik ben daarom dol op het testen van mascara’s want één ding weet ik zeker; als het bij mij werkt, werkt het bij iedereen.

Rood is de huiskleur van Pupa. Heel fris vind ik het. Het is eens wat anders dan de standaard saaie zwarte of grijze hulzen. Deze variant loopt van onder naar boven steeds breder uit. De zilveren letters geven de mascara een chique geheel.

PUPA Diva's Lashes Mascara brush

Mijn voorkeur gaat uit naar siliconen borsteltjes. Ik was dan ook lichtelijk teleurgesteld toen ik de dop eraf draaide. Maar hé, ik kende de formule nog niet en wie weet doet het wonderen! Zoals je ziet is het borsteltje best groot en dik. De punt is iets spitser. Grote borstels vind ik fijn om het midden van een flinke laag mascara. Alleen het nadeel is, je kunt met dit formaat iets minder goed bij de hoekjes.

Bijzondere ingredienten van Pupa Diva’s Lashes Marcara

Bijenwas: voor gevoelige ogen;
Microgranules: om de wimpers dikker te maken;
Filmvormende polymeren: vergroten van volume.

PUPA Diva's Lashes Mascara result close up

PUPA Diva's Lashes Mascara result close 2

Op de foto’s hierboven draag ik 2 lagen mascara. Ik ben echt enorm verrast door het resultaat. Zoals beloofd zijn mijn wimpers gesepareerd en vol volume! Waar ik het meest blij mee ben, is dat de krul perfect blijft zitten. Het formaat en de structuur van het borsteltje vind ik achteraf toch heel fijn! Ik heb altijd het idee gehad dat harige borstels voor klonten zorgen. Nou, niets is minder waar. Ook zelfs de kleinste haartjes heb ik kunnen voorzien van een mooi laagje. Ik ben fan!

De Pupa Diva’s Lashes Mascara kost rond de €15,00 en is o.a. hier verkrijgbaar!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Femke 8 november 2015 at 09:54

  Ziet eruit als een super mooie mascara en niet al te duur!

  • Reply LilianJoann 9 november 2015 at 18:39

   Ik vind hem enorm fijn!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.