Fashion Inspiration

Shop the look | Sophisticated Pink Midi Skirt

23 februari 2015

Buiten is het nog steeds koud en nat. Iedereen loopt nog een lange dikke jassen en dat terwijl ik al fantaseer over outfits die ik graag in de lente wil dragen. Ik raakte volledig geïnspireerd door deze foto en kan niet wachten om ook zoiets te dragen. Perzik roze gecombineerd met wit. Sophisticated en vrouwelijk tegelijk! Terwijl ik online aan het shoppen was, leek het mij een leuk idee om te laten zien waar je vergelijkbare items kunt vinden!

Coral Pink Midi Skirt

Shop the look | Sophisticated Pink Midi Skirt

Ik ben dol op dit soort outfits. Afgelopen zomer heb ik een witte variant op deze midi skirt vaak gedragen en was ik de hele tijd heen en weer aan het zwieren. De rok geeft mij op een of andere manier een enorm vrouwelijk gevoel en net alsof ik een ballerina ben. Pas geleden heb ik er eentje gekocht in deze perzikkleur. Een heerlijk zomers kleurtje dat perfect te combineren is met wit. Wat ik aan deze foto zo mooi vind is dat de rokt gecombineerd wordt met nude kleurige pumps en een okergele clutch. Okergeel.. nog nooit die kleur gedragen maar wat staat het hierbij prachtig!

Coral pink midi skirt Vila

Deze midi skirt heb ik een tijdje geleden toegevoegd aan mijn kledingkast. Ik kan nu al niet wachten om deze straks te dragen bij een licht gebruinde huid. De rok valt echt als een klokje. Dat komt omdat de naden op de stof zijn doorgestikt. Dit geeft, vind ik, de rok een chique en luxe effect. Bij Chanel zie je vaak ook doorgestikte naden. Dit pareltje heb ik gevonden via Asos.com en is van VILA.Witte blouse H&M

Het is altijd handig om een witte blouse te hebben. Dit item is met zoveel te combineren! Past goed bij jeans, rokken, blazers en ga zo maar door… Ik heb er al genoeg van in mijn kast hangen maar heb er eentje bij de H&M gevonden voor echt een heel mooi prijsje!Nude pumps

Een van mijn favoriete schoenen zijn toch wel nude pumps. Ze maken elke outfit helemaal af en passen werkelijk waar bij elke kleur. Bij deze rok staan ze ook prachtig terwijl ze niet helemaal dezelfde kleur hebben. Nude pumps zijn bijna in elke schoenenwinkel te koop. Vaak vind je ze voor goede budgetprijsjes bij de Primark, H&M of Zara. Deze zijn van Topshop via ZALANDO.Coral pink 5

Wat is een outfit zonder ketting denk ik vaak. Deze ketting past heel goed bij de outfit door de lieve zachtroze kleur. Echt girly! Ondanks dat de bloemen best groot zijn, is de ketting nog steeds subtiel. Als ik dit soort kettingen draag, houd ik het rustig met andere sieraden. Deze ketting is verkrijgbaar via H&M.Oker gele clutch

En dan de gele clutch! Deze heb ik zelf nog niet maar wat zou ik graag zoiets willen hebben. Ik had niet verwacht dat deze kleur goed zou passen bij een outfit als deze! De clutch is van Babi-Online.

 

Liefs,

Lilian

~ Wat vinden jullie van deze outfit? Krijgen jullie hiervan net als ik ook de lentekriebels? ~

Bron oufit foto: https://nl.pinterest.com/pin/290200769714918044/

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christina 24 februari 2015 at 01:09

  Mooie outfit!

  • Reply back2beauty 24 februari 2015 at 10:41

   Dank je wel!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.