Fashion Inspiration

Simply chique | Primark sieraden

4 februari 2015

Pas geleden ben ik bij de Primark geweest. Ik was niet echt ergens naar op zoek maar ga ik op een of andere manier daar nooit met lege handjes de deur uit. Ik vind het altijd leuk om bij de sieraden te kijken. Hoewel ik vaak de Primark sieraden wat ‘te’ vind kwam ik twee schattige kettinkjes en een setje oorbellen tegen. Héél subtiel en chique vond ik en dus belandden ze in mijn mandje.

Primark sieraden oorknopjesDe oorbellen

Mijn oog viel als eerste op deze oorbellen. Ik hou van grote chique oorknopjes met parels of steentjes en het liefst vierkant! De oorknopjes geven mij een classic touch waar ik dol op ben! Ze zijn goudkleurig en ongeveer 1cm bij 1cm. Vrij groot dus! In het midden zitten zachtroze look-a-like edelsteentjes heel dicht op elkaar. De combinatie van deze edelsteentjes met goud geeft de oorbellen een dure uitstraling en dat voor nog geen 2 euro! Happe me!

Primark sieraden oorknopjes

Primark sieraden triangel

Triangle ketting

Ik was al een tijdje op zoek naar een tijdloos en classy kettinkje zoals deze. Heel verassend dat ik hem vond tussen de Primark sieraden! Eenvoud siert en less is more wordt vaak gezegd. Ik ben het daar helemaal mee eens en dat bewijst dit triangle kettinkje. Het is subtiel en eenvoudig maar maakt een outfit helemaal af en geeft het een klassiek randje. Ik heb hem al een aantal keren gedragen met een simpele trui en vorige week nog met een LBD. Omdat het kettinkje te combineren is met veel verschillende kledingstijlen is dit sinds kort mijn favoriet! Een klassiek item dat eigenlijk bij niemand mag ontbreken.

Primark sieraden Laagjes

Laagjes ketting

Deze goudkleurige ketting vond ik vooral mooi omdat deze licht gebogen is en meerdere laagjes heeft.  Ik draag hem graag in combinatie met het triangle kettinkje. Ze vallen dan over elkaar heen en dat geeft een speels effect.

 

Primark sieraden set compleet

Primark sieraden

Op de foto hierboven zie je het complete setje. Zoals je kunt zien vallen de kettinkjes normaal qua lengte en zijn ze iets verstelbaar aan de achterkant. Ik draag ze hier op een simpele trui en tillen mijn outfit naar een chiquer niveau. Bij elkaar heeft dit setje ongeveer 7 euro gekost. Heeeeel budgetproof maar so simply chique!

Liefs,

Lilian

~ Heb jij al eens bij de Primark sieraden gekocht? ~

 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Lotje 4 februari 2015 at 17:43

  Ik vind de oorbellen echt super schattig! X

  • Reply back2beauty 6 februari 2015 at 10:45

   Ja dat vond ik ook! Ze staan ook best chique 😉

 • Reply Maaike 5 februari 2015 at 21:46

  Zijn alle sieraden van de Primark nikkelvrij?

  • Reply back2beauty 6 februari 2015 at 10:44

   Oeh durf ik niet te zeggen. Ik denk het niet! Wat ik vaak doe is een blank laagje nagellak op de achterkant en stokje zodat het niet gaat irriteren of afgeven.

 • Reply Patricia 18 augustus 2015 at 09:59

  Hoi Lilian, wat een leuke/ chique sieraden! Heb een leuk idee.. of je een video wilt maken over je favoriete sieraden. Vindt je vlogs trouwens helemaal geweldig en heerlijk om ze s ochtends vroeg al te bekijken. Groetjes, Patricia

  • Reply back2beauty 19 augustus 2015 at 13:24

   Wat leuk om te horen! Ik zal snel een sieradenstash filmen 😀

 • Reply Patricia 19 augustus 2015 at 18:42

  Leuk!! Groetjes

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.