Beauty Eyes

Smashbox Indecent Exposure Mascara | Review

11 december 2015

Mascara opdoen is een van mijn favoriete onderdelen van het aanbrengen van make-up. Ik heb er daarom ook behoorlijk was in mijn stash! Vandaag in dit artikel ga ik het hebben over de Smashbox Indecent Exposure Mascara.

smashbox indecent exposure mascara

Smashbox Indecent Exposure Mascara

Begin 2016 komt Smashbox met een nieuwe mascara op de markt; de Smashbox Indecent Exposure Mascara. Een tijdje geleden trof ik deze aan in mijn brievenbus en heb ik het genoegen om jullie alvast een voorproefje te laten zien! De mascara gaat €23,50 kosten. Oeh, dat is behoorlijk wat! Smashbox staat daar tegenover wel bekend om de kwalitatieve producten.

smashbox indecent exposure mascara 2

smashbox indecent exposure mascara velvet grip

smashbox indecent exposure mascara applicator

Laat ik maar beginnen met het uiterlijk. Wat een plaatje is het he? Ik vind hem werkelijk waar prachtig! De huls is diepzwart en loopt van breed naar smal. Het breedste stuk start bij de dop. Ideaal want hierdoor blijft de mascara zonder wankel goed staan! De huls is daarnaast bedrukt met witte en rode letters. De kleuren die Smashbox vaak terug laat komen in hun designs.

Heb je de dop al gespot? Die moet je echt eens voelen want die is fluweelzacht! De dop ligt lekker in hand en zorgt voor goede grip.

Zoals je wel kunt zien, is het borsteltje vrij smal. Wat mij betreft perfect om de kleine onderwimpers ook goed mee te kunnen pakken. De haartjes zijn wel vrij dik en kort en zijn in een soort spiraalvorm aangebracht op de applicator.

smashbox indecent exposure mascara close up

smashbox indecent exposure mascara full face

Nu is het tijd om het over het effect van de Smashbox Indecent Exposure Mascara te hebben! Het borsteltje werkt heel precies en separeert goed ondanks dat de haartjes kort en dik zijn. Wat mij meteen opviel, is dat er meteen een goede volle laag op mijn wimpers terecht komt na slechts één applicatie!

Ik heb vooraf wel mijn wimpers gekruld. Dit doe ik bij iedere mascara omdat mijn wimpers van nature loodrecht naar beneden staan. De mascara houdt de krul goed vast en zit er ’s avonds laat er nog helemaal in!

Zoals je waarschijnlijk al wel kunt opmaken, ben ik enorm tevreden! De mascara geeft lange en gekrulde wimpers zonder dat het er popperig uitziet! Hij is vanaf januari o.a. verkrijgbaar via Douglas.

Vind jij de mascara €23,50 waard? Daar ben ik echt benieuwd naar!

Liefs,

Lilian

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Bibi 11 december 2015 at 11:53

  Ziet er heel goed uit! Alleen wel wat prijzig helaas.

  • Reply LilianJoann 15 december 2015 at 21:25

   Hij is echt top maar de prijs is minder!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.