Beauty Eyes Skincare

The Balm Autobalm California Face Palette

28 oktober 2015

Regelmatig ontvang ik pakketjes van The Make Up Spot met mooie make-up speciaal voor hun YouTube kanaal. Als mega fan van The Balm was ik maar al te blij met het Autobalm California Face Palette!! Vandaag ga ik hier meer over vertellen!

The Balm California Driver License palette

The Balm California Driver License palette open

The Balm Autobalm California Face Palette

Door alleen al hun vrolijke prints behoort The Balm tot een van mijn favoriete merken. De vormgeving en kleuren zijn al ware eyecatchers op zich. The Balm Autobalm California Face Palette ziet er uit als een Amerikaans rijbewijs. So funny! Het formaat is ook nog eens perfect voor in je handtas waardoor je hem sneller mee de deur uit neemt. Het spiegeltje maakt het completer dan ooit!

The Balm California Driver License palette close up

Het palette bevat een zachtroze blush, een matte bruine oogschdauw voor de arcadeboog of wenkbrauwen, een shimmery donkerbruine oogschaduw voor het ooglid en een highlighter. Alle tinten kunnen in principe gebruikt worden als oogschaduw. Zelfs als je de donkerste tint vochtig maakt, creëer je een eyeliner.

The Balm California Driver License palette swatches

Zoals je kunt zien, zijn alle vier de tinten zeer gepigmenteerd! Wat ik een groot pluspunt vind, is dat de matte bruine oogschaduw geen warme gloed heeft aangezien deze ook voor de wenkbrauwen gebruikt kan worden.

The Balm California Driver License highlighter blush

Ondanks dat de swatches heel heftig lijken op mijn hand, komen de kleuren uiteindelijk heel zacht over. Ik ben nogal voorzichtig met sterk gepigmenteerde poeders en bouw het liever rustig op. De bush is niet meteen out there maar geeft een subtiele gezonde blos. De highlighter is echt to die for! Ik ben echt verliefd op deze glans. Tot nu toe heb ik de highlighter het meest gebruikt!

The Balm California Driver License palette eyes

Hierboven zie je een close up van de complete look. Op het bewegend ooglid heb ik de highlighter aangebracht. De matte bruine tint in mijn arcadeboog en iets vervaagd naar boven. Precies in de arcadeboog zie je de shimmery donkerbruine tint. De laatste heb ik ook onder mijn ogen aangebracht.

The Balm California Driver License palette close up2

Dat ik helemaal weg ben van The Balm Autobalm California Face Palette is denk ik wel duidelijk! Het palette is helaas niet in de winkel verkrijgbaar maar enkel online via o.a. The Make Up Spot. Voor €19,95 is hij van jou!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.