Beauty Lips Tips

TIP! De beste nude lipstick!

24 februari 2016

Hi girl! De perfecte my lips but better kleur?  Yes please! Vandaag ga ik je alles vertellen over de beste nude lipstick! Ik ga je vast verklappen dat die voor iedereen anders is!

De beste nude lipstick!

Je lippen een mooi kleurtje geven is altijd leuk, maar soms wil je gewoon iets neutraals; een my lips but better kleurtje. Handig om altijd bij je te hebben omdat het werkelijk overal bij past. Maar de juiste nude tint uitkiezen is best lastig! Met een verkeerde kleur kun je er ineens heel flets of grauw uitzien. Ik ga je een handje helpen..

Als eerste ga ik maar vertellen dat de beste nude lipstick niet bestaat. Nou ja, hij bestaat wel maar is voor iedereen anders! Om een grauw of flets effect te voorkomen, is het belangrijk dat je gaat kijken naar je ondertoon. Zo simpel is het! Heb je een roze ondertoon, kies je voor een nude tint met een rozige ondertoon. Heb je een een warme ondertoon, kies dan ook voor een nude tint met een warme ondertoon.

De beste nude lipstick tips foto

Oké, met je ondertoon ben je al op de helft! Nu ga je de kleur bepalen. Mijn tip voor alle huidskleuren; kies nooit een te lichte kleur! Heb je een lichte teint van jezelf, dan past een roze lipstick daar mooi bij! Ben je getint, kom je al gauw uit bij een warme ondertoon. In dit geval staan perziktinten erg goed. Bij een donkere huidskleur staan caramel en chocola heel natuurlijk.

Welke nude lipstick draag jij? Daar ben ik heel erg benieuwd naar! Mijn favoriet is de kleur Seashell van H&M!

Liefs,

Lilian

bron foto 2

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.