Beauty Eyes Tips

Truc! Nooit meer mascara op je ooglid knoeien!

29 mei 2015

Oh nooo! Je hebt een prachtige look aangebracht met oogschaduw en bij de laatste stap gaat het mis; je schiet uit met mascara op je ooglid… Ik geef 3 tips hoe je dit kunt voorkomen!

Nooit meer mascara op je ooglid knoeien

De meeste vrouwen kijken recht vooruit in de spiegel tijdens het aanbrengen. Wanneer je de mascara te ver door je wimpers haalt, raak je met het borsteltje je arcadeboog. Een mascara vlek is natuurlijk wel te corrigeren. Je veegt het weg met een wattenstaafje of wattenschijfje en werkt je oogschaduw weer een beetje bij. Eerlijk is eerlijk; dit kost weer extra tijd en raak je hier gewoon enorm geĂ¯rriteerd van!

Oh ja.. de 3 tips zijn echt easy peasy en gaan je in de ochtend veel tijd besparen!

Mascara knoeien 3

Houding:

De truc zit hem in je houding. Hou je hoofd schuin naar achteren en houd je make-up spiegeltje voor je ter hoogte van je kin. Op deze manier kijk je heel ver naar beneden. Succes verzekerd want mocht je uitschieten dan gebeurt dit alleen in de lucht!

Oogjes dicht:

Wil je nog een stapje verder gaan en kun je blind je oogschaduw aanbrengen? Dan is dit zeker een uitdaging voor jou! Door je ogen te sluiten doe je eigenlijk precies hetzelfde als hierboven zonder je hoofd naar achteren te houden.

Kaart truc:

Say what!? Nee, geen kaartenspel hoor! Heb je een oud visite kaartje (of de bovenkant van een tube tandpasta!), dan til je daarmee iets je ooglid op zodat je wimpers tegen het kaartje aankomen. Breng nu de mascara aan en alles wat je knoeit komt op het kaartje terecht!

 

Liefs,

Lilian

~ Knoei jij wel eens met mascara? ~

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 29 mei 2015 at 11:40

  Er hangt een vergrootglas spiegeltje aan de grote spiegel. Aangezien ik maar 1 hand kan gebruiken, kan ik geen spiegeltje vasthouden en dus ook niet schuin naar beneden kijken. Is met eyeliner ook vet lastig! Ik knoei altijd met mn mascara haha

 • Reply Lies 30 augustus 2016 at 15:39

  Ik heb eigenlijk geen probleem met uitschieten maar met het feit dat ik mijn mascara goed aanzet bij het begin en daar door komt het altijd op mijn oogleden terecht.

  Ik heb hele lichte wimpers en dat wil ik er niet tussen door zien maar is mijn techniek verkeerd?

  Groetjes!

  • Reply LilianJoann 5 september 2016 at 12:05

   Hi Lies, misschien helpt zigzaggen? Of de mascara ook aan de bovenkant aanbrengen en niet alleen aan de onderkant đŸ˜‰

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.