Beauty Lifestyle Vlogs

Tweede vlogweek van Junivlogs!

20 juni 2015

De tweede vlogweek van Junivlogs op een rijtje!

 

Liefs,

 

Lilian

 

~ Welke vlog van deze week vond je het leukst?

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Patricia 26 juni 2015 at 11:09

  Lilian, je vlogs zijn geweldig! Misschien een idee, om een keer als bonus video weer zo n maand te vloggen.

  • Reply back2beauty 7 juli 2015 at 07:41

   Oeh dat ga ik onthouden! Ik vlog vanaf nu ook 3x in de week. Zo’n vlog maand gaat er vast weer een keer aankomen!

 • Reply Patricia 15 juli 2015 at 12:00

  Dank je, voor het compliment! Dat vind ik echt leuk, om te horen en dat je het allemaal over hebt voor je kijkers. Vind je vlogs heel leuk! En ook je beauty filmpjes! Leuk, dat je altijd reageerd. Ik volg je met heel veel plezier! Hoe kan ik een foto in het hokje krijgen? Ik ben een grootte fan!

 • Reply Patricia 15 juli 2015 at 20:30

  Wat een leuk compliment! Dat vind ik leuk om te horen! Wat goed van je en dat je het allemaal over hebt voor je kijkers! Ik kijk met veel plezier naar je vlogs en beauty filmpjes. Leuk, dat je altijd reageerd. Hoe kan ik een foto in het hokje krijgen?

 • Reply Patricia 15 juli 2015 at 20:32

  Haha… mijn comment staat twee keer. Mijn excuus.

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.