Beauty

Urban Decay Summer 2016 Collection

13 maart 2016

Het voorjaar is by far de leukste periode wat betreft make-up! Bijna alle merken lanceren nieuwe collecties met de meest vrolijke lente kleuren. Een merk is zelfs al wel heeeeeel vooruitstrevend.. Urban Decay komt al met haar Urban Decay Summer 2016 Collection! Enne.. er zit heel wat moois bij!

Urban Decay Summer 2016 Collection

Urban Decay Summer 2016 Collection Beached Bronzer

Beached Bronzer €30

Afgelopen tijd was de bronzer mijn redding voor mijn winterhuid! Nogal bleekjes ben ik namelijk in de winter dus fake ik maar al te graag een sunkissed effect. Aan bronzers heb ik nooit genoeg!

Deze zomer voegt Urban Decay twee mooie bronzers toe aan het assortiment. De fijngemalen poeder heeft een crème-achtige textuur en brengt soepel aan. Een groot pluspunt is dat deze bronzers geen strepen maar wel een ongekende gloed achterlaten. Ik ben benieuwd!

Sunkissed: matte light-medium bronzer
Bronzed: matte medium-dark bronzer

Urban Decay Summer 2016 Collection Afterglow 8-hour powder highlighter

Afterglow 8-hour Powder Highlighter €30

Urban Decay en highlighters? Dat werd tijd! Niet dat ik mij kan herinneren, heeft Urban Decay echte highlighters in het assortiment. Hier ben ik zelf dus echt mega benieuwd naar! De kleur Sin komt mij al wel bekend voor. Deze kleur zit als oogschaduw in een van de bekende Naked palettes! Deze gebruik ik al regelmatig als highlighter door haar ontzettende mooie parelglans. Leuk dat ze daar nu ook een hihglighter variant van op de markt brengen!

En ik had gelijk! De Afterglow Highlighters Sin, Fireball en Aura zijn geinspireerd op hun eyeshadow bestsellers! Ook deze highlighters zijn voorzien van een crème-achtige textuur. Ze blenden heel mooi samen met de huid en zijn makkelijk op te bouwen.

Sin: Champagne
Fireball: Perzikkleur met roze ondertoon
Aura: Lichtweerkaatsend lichtroze

Urban Decay Summer 2016 Collection Naked Skin One & Done

Naked Skin One & Done
Hybrid Complexion Perfector €33,30

Oeh de Naked Skin One & Done ziet er veelbelovend uit! Deze multitasking crème moet er namelijk voor zorgen dat je ochtendroutine veel korter gaat duren. Weg met vele lagen make-up tijdens de hete zomerdagen! De unieke lichte formule met weerkaatsende deeltjes laten schoonheidsfoutjes optisch verdwijnen. Op en duur worden poriën fijner, de huid steviger en stralender! Je krijgt de neiging om je dagcrème, concealer en foundation te skippen omdat de olievrije formule veel verzorgende ingrediënten en een SPF20 bevat.

Light: hoort bij foundationkleur 0.5 -3.5
Medium Light: hoort bij foundationkleur 3.0 – 4,5
Medium: hoort bij foundationkleur 4.0 – 7.0
Medium Dark: hoort bij foundationkleur 6.0 – 8.0
Dark: hoort bij foundationkleur 8.0 – 10.0
Deep: hoort bij foundationkleur 10.0 – 12.0

Summer collection Urban Decay 2016 24 glide on eye pencil

24/7 Glide-On Eye Pencil €20,40
24/7 Waterline Eye Pencil

De huidige 24/7 Eye Pencils zijn mega bestsellers. Daarom brengt Urban Decay weer twee nieuwe varianten op de markt! De 24/7 Glide-On Eye Pencil in kleur Heartless is perfect als gewone eyeliner maar ook om bepaalde plekken een verhelderend en highlight effect te geven. De Waterline Eye Pencil in Walk of Shame is een prachtige nude kleur. Speciaal voor op de waterlijn is deze ontworpen om een eye-opening effect neer te zetten! I want!

Heartless: Frosted lichtoze
Walk of Shame: Nude

Ik kan je vast vertellen dat er wat mij betreft echte pareltjes tussen zitten. Ik ben echt mega fan van Urban Decay en kan niet wachten om mijn verzameling iets uit te breiden. Zo ben ik erg benieuwd naar de Afterglow 8-hour Powder Highlighter in de kleur Aura. Ik heb namelijk veel champagnekleurige highlighters en nog geen één met een roze ontdertoon. Mijn waterlijn maak ik vaak wit, maar vind ik soms een beetje heftig effect geven. De nude tint van de 24/7 Waterline Eye Pencil is dan voor mij de oplossing!

De Urban Decay Summer 2016 Collection is vanaf halverwege april 2016 verkrijgbaar bij de Ici Paris XL en online via iciparisxl.nl.

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.