Fashion Geen categorie Inspiration

Virgos Lounge | Evening dresses

10 april 2015

Aankomende zomer heb ik een bruiloft in Italië. Nu de zomercollectie langzaam iedere winkel binnenwandelt, begint het bij mij te kriebelen om alvast te gaan kijken voor de perfecte avondjurk. Na een tijdje surfen op het internet kwam ik Virgos Lounge tegen met de meest prachtige chique evening dresses! Wauw! Ik zag mijzelf al helemaal lopen in een van deze jurken in de smalle romantische straatjes. Welke het gaat worden zien jullie vanzelf wel een keertje..

 Virgos Lounge | Evening dresses

Ik zal eerst een klein stukje vertellen over Virgos Lounge. Virgos Lounge is een kledingmerk uit Londen dat zich alleen richt op vrouwen. Hun ontwerpen onstaan uit liefde voor classic vintage, kleuren en trends om unieke statement pieces neer te zetten voor de moderne stijlvolle vrouw.

Mijn mond viel werkelijk waar open bij het vinden van deze jurken. Ze zijn stuk voor stuk chique en stijlvol. Sommigen neigen een beetje richting de Bollywood style maar als gast van een Italiaanse bruiloft mag ik best een beetje uitpakken vind ik. Ik ben dol op subtiele gouden accenten, soepel vallende stoffen en een beetje kant. Vooral bij een mooi zongebruind huidje in de zomer. Ik heb er zes geselecteerd waaruit ik uiteindelijk ga kiezen.

Virgos Lounge Gabrielle

Virgos Lounge Caroline Mini GreyVirgos Lounge Jet Dress Virgos lounge Gret GRETA4__41191_zoom Virgos Lounge Leena Dress Virgos Lounge Taylor

Zijn ze stuk voor stuk niet ge-wel-dig? Ik kijk altijd met open mond naar celebrities die omhuld zijn met de mooiste jurken. Het eerste wat mij dan te binnen schiet is; zo’n jurk is voor compleet onbetaalbaar en onbereikbaar. Nou, mijn droom gaat uitkomen en kan ook ik eens de kans krijgen om vergelijkbare jurken te dragen. De prijzen van deze jurken variëren tussen €70,00 en €250,00. Nog steeds een beetje prijzig maar voor de perfecte evening dress en het ultieme prinsessen gevoel heb ik het er wel voor over!

Welke van deze jurken is jouw favoriet? In een van de Virgos Lounge jurken zal ik naar de bruiloft gaan. Welke dat is, zien jullie tegen die tijd in een Get ready with me tutorial!

Liefs,

Lilian

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.