Beauty Make-up tutorials

W7 In The Night Palette | Smokey eye tutorial

20 januari 2015

Iedereen kent waarschijnlijk de polulaire paletten van W7. W7 staat erom bekend dat de palettes perfecte dupes zijn van de Urban Decay Naked paletten. De kwaliteit en pigmentatie zijn echt top! Eerder heb ik een review over de W7 In The Night Palette gefilmd en was super enthousiast! In deze tutorial laat ik zien hoe je hiermee de perfecte partylook kunt aanbrengen.

Smokey eye with W7 in the night palette

W7 In The Night Palette

Hieronder zie je een close-up van het palette. De naam ‘In The Night’ zegt het al; het is een perfect palette voor een avondlook. Het palette bevat koele tinten en warme tinten. Dat betekent dat het W7 In The Night Palette geschikt is voor bijna iedere huidskleur en ondertoon! Yes! Zoals ik al eerder noemde heb ik over dit palette een video review opgenomen. Hierin vertel ik meer over het palette en laat ik swatches zien van elke kleur.

w7 in the night palette

w7 in the night palette

Smokey eye tutorial

Stap voor stap laat ik in deze foto tutorial zien hoe ik deze look bij mijzelf heb aangebracht. Donkere paarstinten heb ik gecombineerd met goud wat de look heel erg draagbaar maakt voor verschillende gelegenheden. De smokey eye heb ik afgemaakt met een nude lipstick om de look in balans te houden.  De complete look heb ik ook geüpload op YouTube. Kijk je deze tutorial liever in video vorm? Klik dan hier!

w7 in the night tutorial stap 1

Stap 1: Als eerste breng ik natuurlijk een oogschaduwbasis aan zodat de oogschaduw langer blijft zitten en de kleuren mooier uitkomen. Hierna breng ik met een stugge blendkwast de kleur Wonderland aan in mijn arcadeboog en blend meteen de rand voor een natuurlijk resultaat.

W7 in the night tutorial stap 2

Stap 2: De kleur Lady Luck, een paarse shimmer tint, breng ik deppend aan op mijn bewegend ooglid en iets in mijn arcadeboog.

W7 in the night tutorial stap 3

Stap 3: Voor een mooie kleurencombinatie breng ik een mosgroene kleur aan precies in het midden van mijn ooglid. De kleur heet Gate Crash.

W7 in the night tutorial stap 4

Stap 4: In mijn binnenste en buitenste ooghoek breng ik Laura E, een bruin/ paarse tint, aan en verbind deze met elkaar via de arcadeboog. Ik trek van links naar rechts in mijn arcadeboog met deze tint een lijntje.

W7 in the night tutorial stap 5

Stap 5: Met een fluffy blendkwast vervaag ik alle harde randen aan de buitenkant voor een natuurlijk resultaat en ook op mijn ooglid voor een mooie kleurovergang.

W7 in the night tutorial stap 6

Stap 6: Ik breng als highlight een goudtint aan in mijn binnenste ooghoek en verbind deze met mijn arcadeboog. Onder mijn oog trek ik met deze goudtint een lijntje. Goud zit helaas niet in het W7 In the Night Palette maar gebruik hiervoor een goudtint uit een ander palette.

W7 in the night tutorial stap 7

Stap 7: Onder mijn oog breng ik in mijn buitenste ooghoek de kleur Laura E aan en precies in het midden de kleur Gate Crash.

W7 in the night tutorial stap 8

Stap 8: Om het af te maken teken ik met de liquid liner van Inglot een grote wing en breng mascara en valse wimpers aan.

Resultaat w7

En dan is dit het eindresultaat!

Producten gebruikt in deze tutorial

Liefs,

Lilian

~ Gebruik jij ook al andere W7 make-up producten? ~

Bron foto close up W7 palette.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Rachel 20 januari 2015 at 21:54

  prachtige look en je achtergrond is ook erg mooi!
  http://www.Rachelkromdijk.nl fijne week verder

  • Reply back2beauty 21 januari 2015 at 08:39

   Dank je Rachel! Leuk dat je altijd reageert!

  • Reply back2beauty 21 januari 2015 at 08:39

   Dank je Rachel! Leuk dat je altijd reageert!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.