Home inspiration Lifestyle

Walk-in closet ideas

23 maart 2015

Uren kan ik wegdromen bij het kijken naar de perfecte walk-in closets die ik online tegenkom. Heel vaak sla ik deze op in een mapje op mijn computer waar ik allerlei inspiratie bewaar voor mijn toekomstige droomhuis. Ahum! Het zou onderhand een kasteel moeten worden met al mijn wensen maar ik geniet er al van door er alleen al naar te kijken. Een aantal van mijn favoriete foto’s laat ik graag aan jullie zien!

Walk in closet idea

Chic Walk-in Closet ideas

Walk in closet 2

Ik begin maar eerst met deze! Wat ik hier zo mooi aan vind zijn de zachte kleuren die zijn gebruikt. De bovenste lades links zijn transparant waardoor je van bovenaf kunt zien wat er in zit. Heel chic maar bovenal mooi omdat je je eigen pronkstukken mooi kunt etaleren voor de show!

Walk in closet 1

Het plafond is bij deze walk-in closet ontzettend hoog waardoor de kroonluchter mooi tot zijn recht komt met spotjes eromheen! De manier waarop de schoenen zijn georganiseerd vind ik echt prachtig! De onderste schap is bewust hoger zodat er laarzen onder kunnen staan. Door het nisje met de spiegel ontstaat er een soort kaptafel die heel schattig is gedecoreerd met gouden accesoires.

Walk in closet 3

Dit is exact dezelfde walk-in closet als de foto hierboven maar zie je hier de andere kant. De details van de lades vind ik heel mooi door de extra rand. De ruimte is mooi ovaal met in het midden een chique stoel zodat je makkelijk schoenen kunt aantrekken. De spiegels achterin geven de illusie dat de ruimte groter is!

Walk in closet 4

En als laatste alweer laat ik jullie dit pareltje zien! Dit is echt een van mijn favorieten! De ruimte is mooi open met in het midden een soort commode. Het idee van een krukje aan de zijkant vind ik heel mooi! De zachte kleuren, de opstelling en de decoratie maken het helemaal af in mijn ogen!

Liefs,

Lilian

~ Welke is jouw favoriet van deze 4? Heb jij een walk-in closet? ~

 

Foto 1: bron – Foto 2: bron – Foto 3: bron – Foto 4: bron

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kelly 23 maart 2015 at 08:44

  Wauw wat een prachtige inspiratie!

  • Reply back2beauty 23 maart 2015 at 20:01

   Hee Kelly! Dank je wel! Ik kan er uren naar kijken naar deze foto’s

 • Reply Emine 23 maart 2015 at 15:56

  Oh ik kan ook zo wegdromen van en walk-in closet. Ik heb er zelf ook 1 en kan daar echt van genieten! Mijn favoriete is absoluut de eerste 🙂

  • Reply back2beauty 23 maart 2015 at 20:00

   Ik ook! Heerlijk! Zodra ik en mij vriend een woning gaan kopen, staat de walk-in closet op nummer 1 van ons verlanglijstje!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.