Brows Make-up tutorials

Wenkbrauwen tekenen met potlood

18 april 2015

Mijn favoriete onderdeel van mijn dagelijkse make-up routine zijn mijn wenkbrauwen. Zonder ietsje bij te tekenen voel ik me gewoon kaal. Ik teken ze ze eigenlijk altijd bij met poeder maar ik weet zeker dat er dames zijn die de voorkeur voor een potlood hebben! Heel soms als ik haast heb gebruik ik die ook. Vandaag een tutorial: wenkbrauwen tekenen met potlood! wenkbrauwen tekenen met potlood gosh eyebrow pencil grey brown

Wenkbrauwen tekenen met potlood | Producten gebruikt in deze tutorial

Wenkbrauwen

  • GOSH Eyebrow Pencil #03 Grey Brown

Liefs,

Lilian

~ Waarmee teken jij je wenkbrauwen mee bij? ~

 

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.