Health Lifestyle

What i ate today #2

2 maart 2016

Vandaag heb ik eindelijk weer een What i ate today gepland voor jullie! Er werd zoveel naar gevraagd! Ik heb gewoon een random dagje gefilmd en hoop dat jullie er wat inspiratie uit halen. Ik ben die dag wat later opgestaan waardoor ik ook later heb ontbeten. Normaal gesproken eet ik ook een snack (een handje noten, gekookt eitje, fruit of bijv. een paar plakjes kipfilet) tussen het ontbijt en lunch. Deze dag heb ik dat overgeslagen omdat de tijd tussen het ontbijt en lunch korter was 😉

Klik hier om de video op Youtube te bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

What i ate today #2

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.