Fashion Inspiration

Winter fashion & beauty wishlist

13 januari 2015

Herken je dat ook? Dromen van een bepaalde outfit of lipstick? I do! Voor ieder seizoen heb ik wel een lijstje met fashion items en beauty producten die ik écht ontzettend graag wil hebben. Klikt stom, maar het is mij nog nooit gelukt om zo’n lijstje helemaal af te werken. Natuurlijk qua budget ook niet altijd maar dromen blijft leuk! Vandaag deel ik met jullie mijn Winter fashion & beauty wishlist!

Winter fashion & beauty wishlist

Collages maken daar houd ik van. Vooral van fashion en beauty items. Lang niet altijd om ieder item perse te willen hebben, maar ook puur voor inspiratie. Kleuren bij elkaar leggen en mixen & matchen, heerlijk!

Collage fashion inspiration

Ik ben dol op deze zachte tinten. Heel lichtbeige dat een beetje neigt naar roze, een poederkleurtje! Ik combineer graag een classy coat met stoerdere items zoals een tas met studs of een ripped jeans om de outfit in balans te houden. De laatste tijd ben ik helemaal into truien met print. Natuurlijk niet de basic truien maar een sweater met een chique randje. Heerlijk op een stoere jeans met laarsjes en toch stijlvol de deur uit! Heb je de serie Chantal blijft slapen gevolgd? Chantal droeg daar namelijk bijna elke aflevering een chique sweater op een simpele jeans. Steeds stond dat zó classy dat ik zo’n trui meteen maar heb toegevoegd aan mijn Winter fashion & beauty wishlist! Stiekem moet ik zeggen dat ik al iets mag afstrepen van deze wishlist! De classy coat had ik al zo lang op het oog dat ik tijdens het schrijven van deze post ook maar meteen online een bestelling heb geplaatst! Oops!

 1. Classy Coat
 2. Statement ketting
 3. Studded bag
 4. Blush
 5. Sweater
 6. Hoed
 7. Ripped jeans
 8. Enkel laarsje

Liefs,

Lilian

~Maak jij ook wishlists? Wat is jouw Winter fashion & beauty wishlist? ~

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Edith 13 januari 2015 at 22:57

  Mooie wishlist! Ik wil ook nog graag een Classy Coat <3

  • Reply back2beauty 14 januari 2015 at 11:31

   Ik heb hem uiteindelijk ook besteld. Deze is niet zo duur vind ik! Rond de 35 euro!

 • Reply Renee 14 januari 2015 at 06:55

  Mooie wishlist!
  En ik ken dat gevoel, had 2 weken terug ook een wishlist gemaakt voor op mijn blog en nadat ik hem online had gezet waren er toch een paar dingetjes die ik besteld had, haha oops!

  • Reply back2beauty 14 januari 2015 at 11:31

   Haha ja ik kon het gewoon echt niet laten! Ik vond hem zo mooi!

 • Reply Fendy 24 januari 2015 at 21:36

  Hoi…ik vind het een mooie wishlist…kleuren staan je ook goed!

  Mag ik vragen hoe je zo’n mooie collage kan maken met al die items bij elkaar?

  Groetjes Fendy

  • Reply back2beauty 26 januari 2015 at 17:52

   Hoi hoi Fendy, dank je wel! Ik heb dit gedaan via picmonkey.com

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.