Beauty

Wunderbrow Review | Brunette

4 november 2016

Al een hele tijd trok dit wenkbrauwproduct mijn aandacht door talloze succesverhalen. Ik heb het over de Wunderbrow! Een gekleurde gel die vollere en ingekleurde wenkbrauwen belooft die ook nog eens een aantal dagen blijft zitten. Dat wil ik natuurlijk ook zelf een keer ervaren!

wunderbrow-brunette

Wunderbrow maakt gebruik van de Permafix gel technologie. Dit zorgt voor meer volume in de wenkbrauwen.

Wunderbrow Review | Brunette

Het geheim zit hem in de Permafix gel technologie. De formule bindt zich niet alleen aan de haartjes maar ook aan de huid. In eerste instantie lijkt de gel op ieder andere gangbare wenkbrauwgel. Het verschil zit toch echt in de formule. De ingrediënten: Ethyleen, Propyleen en Styreen zorgen ervoor dat de Wunderbrow langer blijft zitten dan de gemiddelde gel liners.

wunderbrow

De Wunderbrow is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten: blond, zwart/bruin, kastanjebruin en brunette. Geadviseerd wordt om een tint lichter te kiezen dan je natuurlijke kleur voor een natuurlijk resultaat. Mijn wenkbrauwen zijn tegen het zwarte aan en heb ik gekozen voor de tint brunette.

wunderbrow-brunette-borsteltje

wunderbrow-guide

In het doosje vind je naast de Wunderbrow ook een borsteltje en instructie aan. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de gel aangebracht moet worden. Mocht je niet weten welke vorm wenkbrauw bij de past, staat er ook in hoe je de vorm het beste kunt bepalen op basis van simpele metingen. Handig voor als je een beginner bent op gebied van wenkbrauwen!

wunderbrow-brush

De applicator van de Wunderbrow vond ik nogal groot en dik. Ik heb een dun schuin afgesneden kwastje gepakt zodat ik heel voorzichtig de gel kan opbouwen.

wunderbrow-before

Hierboven een shot van mijn natuurlijke wenkbrauwen. Laten we snel beginnen! Ik ga stap voor stap te werk zoals omschreven staat in de instructie:

wunderbrow-step-by-step-tutorial

Stap 1:
Met een olie-vrije lotion ontvet ik mijn wenkbrauwen. Deze stap is heel belangrijk omdat een vetvrij oppervlak voor betere hechting zorgt.

Stap 2:
Ik bepaal de vorm van mijn wenkbrauw. Ik wil dat de onderkant evenwijdig met de bovenkant loopt en daarom trek ik een lijn aan de onderkant.

Stap 3:
Met hele lichte stroken vul ik de rest van mijn wenkbrauw in. Ik boots in principe mijn eigen haartjes na en probeer ze in dezelfde richting te tekenen. Ik heb gemerkt dat de gel enorm veel pigment afgeeft. Less is absoluut more en raad ik aan om subtiel te werk te gaan. Opbouwen kan altijd. Heb je een foutje gemaakt, kun je het snel wegvegen als de gel nog nat is.

Stap 4:
Tussendoor kam ik met het borsteltje mijn wenkbrauwen door om de overtollige gel weg te kammen en om te kijken of ik er nog kale plekjes zijn.

Stap 5:
Nu is het tijd voor de test. Kun je als het droog is echt over je wenkbrauwen wrijven zonder ook maar enige dekking te verliezen?

Stap 6:
JA!

wunderbrow-after-result

Dit is het eindresultaat! Ziet het er niet ongelofelijk natuurlijk uit? Twee volle dagen heb ik plezier gehad van dit resultaat. De derde dag begon het toch echt licht te vervagen. Al met al ben ik enorm tevreden! Voor mij dus nooit meer elke dag mijn wenkbrauwen bijtekenen maar om de dag! Dat scheelt al een hoop tijd!

Zou jij na het lezen van dit artikel de Wunderbrow aanschaffen? Of heb je hier al ervaring mee?

Liefs,

Lilian


Info:

De Wunderbrow is o.a. hier online verkrijgbaar voor €29,95


You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Yvonne 4 november 2016 at 07:47

  Ik heb een soort inktproduct dat je er na twee uur intrekken moet af peelen. Heb ik 4 dagen lang natuurlijke wenkbrauwen. Dit klinkt ook goed!

  • Reply LilianJoann 28 november 2016 at 12:50

   Oeh hoe heet dat product? Ben ik benieuwd naar!

 • Reply Eveline Fleur 24 november 2016 at 07:41

  Wow dat ziet er inderdaad mooi uit!

  • Reply LilianJoann 28 november 2016 at 12:51

   Dank je wel!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.