Beauty Brows Reviews

Zoeva 322 Brow Line

20 maart 2015

Al jaren teken ik mijn wenkbrauwen ietsje bij. Ik denk al wel vanaf mijn zestiende. Van nature had ik mooie volle wenkbrauwen maar heb vroeger helaas teveel geëpileerd. Oeps! Omdat ik het al zo lang doe kan ik niet meer zonder. Wenkbrauwen máken je uitdrukking. Altijd ben ik opzoek naar kwasten, poeders, gels om mijn wenkbrauwen zo strak maar natuurlijk mogelijk kan bijtekenen. Één zoektocht minder; ik heb de kwasten der kwasten ontdekt op het gebied van wenbrauwen. De Zoeva 322 Brow Line…

Zoeva 322 brow line

De ultieme kwast voor de wenkbrauwen heeft korte haartjes waardoor deze perfect inkleuren.

Zoeva 322 Brow Line

De kwast heeft stugge korte synthetische haartjes die heel dicht op elkaar zitten. Dit zorgt ervoor dat hij heel veel product opneemt maar ook geschikt is om met zowel poeder als crèmes te werken.

De Zoeva 322 is wel iets breder als dat hij eruit ziet op de foto en dus echt een slagje groter als de standaard wenkbrauwkwast. De haartjes lopen in een punt waardoor je heel nauwkeurig strakke dunne lijnen kunt zetten. De haartjes lopen ook nog eens van kort naar lang en kun je heel ontspannen de kwast vasthouden terwijl deze haaks op de huid komt te staan.

Al is het een wenkbrauwkwast, ik heb me er toch al wel een paar keer op betrapt dat ik hem ook voor andere dingen heb gebruikt. Ik zet er o.a. een lijntje onder mijn ogen mee of maak ik met oogschaduw een lijn langs mij wimperrand met wing! Kortom het totaalpakketje is toch compleet? De Zoeva 322 Brow Line is multifunctioneel!

Valentijn make-upZoeva 322 2

Bovenstaande foto komt weliswaar uit een andere tutorial maar heb ik wel de Zoeva 322 Brow Line gebruikt voor mijn wenkbrauwen. Ondankt dat de kwast stug is, is hij wel enorm zacht. Als je heel voorzichtig te werk gaat kun je een subtiele look creeeren. Druk je wat harder dan komt er meteen meer product vanaf. Ik ben helemaal verkocht!

De Zoeva 322 Brow Line kost €5,80 en is te koop via o.a. The MakeUp Spot!

Liefs,

Lilian

~Teken jij je wenkbrauwen ook iets bij? Welke kwast gebruik jij? ~

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.